REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad Skubių pranešimų apie nesaugų maistą ir pašarus sistema RASFF Šveicarijos kompanija „Holle baby food GmbH“ pranešė, kad iš rinkos atšaukiamos prekinio ženklo „Holle (Eco-Bio)“ košelės kūdikiams. Šis nurodymas išplatintas visiems kompanijos partneriams Europos Sąjungos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

Tokių veiksmų kompaniją imtis paskatino Liuksemburgo sveikatos laboratorijos pateiktos išvados, kad trijų grūdų košėje kūdikiams „Bio babybrei 3-Korn“ nustatytas pelėsinių grybų išskiriamas teršalas – ochratoksinas A. RASFF pranešime informuojama, kad iš rinkos atšaukiamas 1 partijos kūdikių košelė, parduodama kartoninėse pakuotėse po 250 g, tinkamumo vartoti terminas – 2013-04-25 (partijos numeris Nr. E11171).

REKLAMA

Lietuvoje „Holle baby food GmbH“ kompanijos produkciją platina įmonė UAB „Vilandra“, kuri jau informavo prekybos tinklus, kad visi minėtos partijos gaminiai, esantys rinkoje, privalo būti nedelsiant sugrąžinti į įmonės „Vilandra“ sandėlius.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba kontroliuoja nesaugaus produkto surinkimą iš rinkos. Pirkėjai įsigiję trijų grūdų košelės kūdikiams „Bio babybrei 3-Korn“ gali, teisės aktų nustatyta tvarka, grąžinti jas pardavėjui ir reikalauti pakeisti jas į tokią pat tinkamos kokybės prekę arba grąžinti sumokėtus pinigus.

Atkreipiame dėmesį, kad iš rinkos atšaukiami tik minėtos partijos ir tinkamumo vartoti termino produktai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų