REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Kaspersky Lab“ pranešė pristačiusi privatiems vartotojams skirtas savo antivirusinių programų versijas: optimalų apsaugos sprendimą „Kaspersky Internet Security“ ir bazinės kompiuterio apsaugos programą „Kaspersky Anti-Virus 2013“.

REKLAMA
REKLAMA

„Atnaujintame Kaspersky Internet Security 2013“ sprendime taikomos kelios visiškai naujos technologijos kovoti su labiausiai paplitusiomis ir sudėtingomis grėsmėmis, nukreiptomis į vartotojų asmens duomenis ir banko sąskaitas. Tarp jų svarbiausi – unikaliosios technologijos „Automatinė apsauga nuo eksploitų“ ir „Saugūs mokėjimai“, bendrovės pranešime cituojamas Andis Šteinmanis, vykdomasis „Kaspersky Lab“ direktorius Baltijos šalims, Vengrijai, Čekijai ir Slovakijai.

REKLAMA

Pranešama, kad „Kaspersky Internet Security 2013“ ir „Kaspersky Anti-Virus 2013“ pagrindą sudaro naujas antivirusinis branduolys, užtikrinantis aukštesnį visų rūšių kenkėjiškų programų paieškos lygį, įskaitant ir sudėtingiausius pavyzdžius. Naujame branduolyje pritaikyti konkretūs metodai, gerinantys kovos su kompleksinėmis ir tikslinėmis grėsmėmis efektyvumą, neutralizuojantys bandymus įvesti kenkėjišką kodą į svarbius sistemos procesus. Tuo pačiu naujuose produktuose bazių atnaujinimai tapo greitesni ir mažesni, nes tam tikros antivirusinių bazių dalys perkeltos į „debesį“.

„Kaspersky Internet Security 2013“ ir „Kaspersky Anti-Virus 2013“ visiškai suderinami su nauja operacine sistema „Windows 8“, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų