REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje Rusijos keliuose tikrai nebuvo ramu – nuo banditų ten yra nukentėjęs ir ne vienas mūsų šalies tolimųjų reisų vairuotojas. Reketas keliuose buvo tapęs įprastu dalyku. Tiesa, laikui bėgant viskas pasikeitė, tačiau ir dabar Rusijoje atsiranda vyrukų, kurie duonai ir gyvenimo malonumams bando prasigyventi reketuodami sunkvežimių vairuotojus. Tačiau kartais situacija gali pakrypti visai netikėta linkme.

REKLAMA
REKLAMA

Siūlome jums pasigrožėti šį rugsėjį Rusijos tyruose užfiksuotu vaizdeliu. Vilkiko vairuotojas šalikelėje keitė sprogusią automobilio padangą, kai prie jo stabtelėjo visai neprabangus rusiškas „devintukas“, o iš jo išlipęs vyrukas pareikalavo susimokėti už ramybę. Tačiau vairuotojas nesutriko ir per raciją paprašė kolegų pagalbos. Tada viskas ir prasidėjo...

REKLAMA

Keliu važiavę sunkvežimių vairuotojai akimirksniu užblokavo nelaimėlių reketininkų automobilį, pastariesiems davė į kaulus, o galop stvėrė jų automobilį ir nuvertė į griovį. Panašu, prasigyventi iš vairuotojų reketo šie vyrukai jau nebandys. Tiesa, žiūrėdami vaizdelį būkite pasiruošę gana neįprastam garso takeliui – čia gausu turtingos necenzūrinės rusų kalbos leksikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų