REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos pašto duomenimis pirmąjį šių metų pusmetį bendrovė suteikė 24 proc. daugiau spausdinimo paslaugų nei praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu. Augimą labiausiai įtakojo naujų klientų pritraukimas bei įrangos atnaujinimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Viena iš sparčiausiai augančių Lietuvos pašto paslaugų – informacijos parengimo, spausdinimo ir pristatymo adresatams. Turėdami plačiausią paslaugų teikimo vietų tinklą Lietuvoje galime ne tik kokybiškai atspausdinti įvairias sąskaitas, dokumentus, bet ir operatyviai pristatyti gavėjams. Klientams tai patogu, nes jie gauna pilną paslaugų paketą“, – sakė Lietuvos pašto Spausdinimo paslaugų departamento vadovas Algirdas Šimonis.

REKLAMA

Pasak A. Šimonio, sparčiai augančios apimtys paskatino atnaujinti turimą įrangą, kuri leidžia dar greičiau ir kokybiškiau apdoroti informaciją. Į įrangos atnaujinimą buvo investuota apie 200 tūkst. litų.

Lietuvos pašto spausdinimo ir dėjimo į vokus centras yra visiškai kompiuterizuotas – pateikti duomenys automatiškai apdorojami, atspausdinami greitaeigiais lazeriniais spausdintuvais ir automatizuotu būdu dedami į vokus bei pristatomi gavėjams. Klientui pageidaujant galima paruošti ir grįžusių laiškų elektroninę ataskaitą

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos pašto spausdinimo centras dokumentus gali atspausdinti ne tik juoda spalva, bet ir spalvotai. Taip pat galima atspausdinti įvairią reklaminę medžiagą bei vokus su įmonių logotipais ir pan.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – plačiausią paslaugų teikimo vietų tinklą turinti bendrovė Lietuvoje. Lietuvos paštas taip pat teikia logistikos, finansinio tarpininkavimo ir elektronines paslaugas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų