REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienio vakarą sostinėje prašmatniai paminėtas naujo viešbučio „Comfort Hotel LT“ atidarymas. Į vakarėlį susirinko ne tik pramogų pasaulio žvaigždžių, bet ir Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Antradienio vakarą sostinėje prašmatniai paminėtas naujo viešbučio „Comfort Hotel LT“ atidarymas. Į vakarėlį susirinko ne tik pramogų pasaulio žvaigždžių, bet ir Vilniaus meras Artūras Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visų laukė gausios vaišės, kurias paruošė vienas geriausių Lietuvos virtuvės šefų, ir geras vynas, kurį specialiai vakarui parinko profesionalus someljė. Susirinkę svečiai gurkšnojo gėrimus, užkandžiavo ir būriavosi erdviame vestibiulyje, kuriame skambėjo muzika.

REKLAMA

Išklausę gyvai smuiku atliktą muzikos kūrinį, vakaro vedėjai Skaiva ir A. Užkalnis pasveikino susirinkusiuosius ir pasidžiaugė pirmu, anot jų, itin moderniu ir naujovėmis dvelkiančiu viešbučiu.

Į sceną pakviestas Vilniaus meras A. Zuokas džiaugėsi atidarymu ir ekrane paprašė parodyti visko pradžią – kaip iš  buvo nuverstas Lenino paminklas ir vietoj jo pastatyta legendinio dainininko Johno Lennono statula. Pademonstravęs šį vaizdelį meras pašmaikštavo: „Ar galite įsivaizduoti kitą tokią šalį, kuri nuverstų Lenino paminklą ir vietoj jo pastatytų Lennono?“ – į svečius juokaudamas kreipėsi jis ir sulaukė palaikančių šūksnių.

REKLAMA
REKLAMA

Specialiai šia proga į Lietuvą privačiu lėktuvu atskridęs turtingiausias Norvegijos žmogus – Petteris Stordalenas – užlipęs ant scenos daug kalbėjo apie muziką, Lietuvą ir Norvegiją, kol galiausiai visus privertė sudainuoti gerai žinomą, tarsi antru Lietuvos himnu tapusią dainą „Ant kalno mūrai“.

Vakarą vainikavo dainininkių Ericos Jennings ir Baibos atliekamos dainos.

Kambariuosenetikėtos staigmenos

Vakaro metu svečiai buvo raginami pakilti į antrąjį ir trečiąjį viešbučio aukštus, kuriuose atėjusiųjų laukė daug staigmenų. Skirtinguose kambariuose buvo galima aptikti netikėtų siurprizų: vieno itin moteriško kambario vonioje aktorė Ineta Stasiulytė džiovinosi plaukus ir svečius pasitiko tik su maudymosi kostiumėliu. Jos kolegė šelmiškai pliuškenosi vonioje ir vyrų akį traukė seksualiu bikiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitame kambaryje lankytojus pasitiko laidų vedėja Skaiva su savo augintiniais – taksų veislės šuneliais, kurių vienas nuvargęs nuo svečių dėmesio miegojo prabangioje viešbučio lovoje, o kitas drąsiai vaikštinėjo koridoriumi traukdamas visų dėmesį.

Dar viename iš kambarių itin garsiai skambėjo muzika ir girdėjosi klykiančių merginų balsai. Užėjus į vidų darėsi karšta – pulkas seksualiai apsirengusių merginų, atrodančių kaip krepšinio komandos šokėjos, viliojo ateinančius į vidų ir kėlė didelį triukšmą. A. Zuokas, užėjęs į vidų, buvo akivaizdžiai nustebęs ir truputį pašmaikštavęs nuėjo apžiūrėti kitų kambarių.

Naujojo viešbučio atstovai tvirtina, kad šis viešbutis – bene vienintelis Lietuvoje, kurio interjerą bei atmosferą sieja bendra tema – muzika, todėl tikimasi sulaukti daug svečių, neabejingų muzikai ar tiesiog prijaučiančių tokio stiliaus apartamentams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų