REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ kroatas Marko Popovičius tapo tikru atsakomųjų Lietuvos Supertaurės rungtynių herojumi. Paskutinę sekundę snaiperis palinkęs į priekį ir striktelėjęs ant vienos kojos paleido tolimą metimą ir kamuolys nuo lentos pasiekė tikslą – „Žalgiris“ išplėšė lygiąsias.

REKLAMA
REKLAMA

Nors apčiuopiamos įtakos šis fantastiškas M.Popovičiaus metimas neturėjo, jis pakėlė ant kojų „Žalgirio“ krepšininkus ir gerbėjus – bent jau išvengta pralaimėjimo ir Supertaurė iškovota simboliškai nepralaimėjus.

REKLAMA

„Maniau, kad įmesiu dar ankstesnį metimą, tačiau vėliau atšokęs kamuolys kažkokiu būdu atsimušė nuo vilniečių rankų ir sugriebęs kamuolį pataikiau. Tai buvo sėkmė.

Mečiau viena koja kaip koks Marcelinho Huertas. Jis dažnai pataiko tokius metimus. Laimei įmečiau nuo lentos. Net nenorėjau taip mesti, bet taip jau pavyko. Gerai, kad nepralaimėjome. Aišku, gaila, jog nelaimėjome, bet turime pagrindo nors kiek džiaugtis“, – prisiminimais apie paskutines akimirkas dalijosi M.Popovičius.

REKLAMA
REKLAMA

Kroatui nepatiko du dalykai – žalgiriečių gynyba ir teisėjavimas: „Turime kur kas geriau gintis. Eurolygoje su tokia gynyba nelaimėsime daug rungtynių. Bet tai vis dar pasiruošimas, turime laiko tobulėti ir spėsime pasiruošti sezonui.

Nemėgstu žaisti tokių rungtynių, kai fiksuojama tiek daug pražangų. Ypač draugiškose rungtynėse. Teisėjai turėtų leisti žaisti agresyviau. Juk turime tobulinti savo žaidimą, gynybą.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

J. Plaza: laimėjome pirmąjį titulą, bet nėra ko švęsti

Į arbitrų sprendimus nuolat apeliavęs K. Lavrinovičius: galbūt atpratau nuo lietuviško teisėjavimo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų