REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Fujifilm“ pranešė pristačiusi naują kišenėje telpantį aukščiausios klasės fotoaparatą „XF1". Fotoaparatas išsiskiria 12 mln. raiškos taškų 2/3 col. „EXR CMOS" jutikliu, „EXR“ procesoriumi, 4x optiniu rankiniu artinimu, integruota blykste, „Full HD“ filmavimu ir išskirtiniu stiliumi – odos ir aliuminio korpuso paviršiumi.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Fujifilm XF1“ naudojamas šviesus „FUJINON“ objektyvas (F1.8-F4.9), galintis gerai veikti prasto apšvietimo sąlygomis ir maksimaliai išvengti triukšmo. 4x optinis artinimas (25 mm-100 mm) valdomas ir įjungiamas kaip ir fotoaparate „X10" – sukant objektyvo žiedą.

REKLAMA

Dėl didesnio kompaktiškumo nenaudojamo fotoaparato objektyvas gali būti įstumtas gilyn į korpusą. 2/3 colio „EXR CMOS“ jutiklis ir „EXR“ procesorius (kaip ir fotoaparate „X10“) suteikia daug galimybių kiekvienam fotografui, sakoma bendrovės pranešime. „EXR Auto“ režimas, priklausomai nuo fotografavimo sąlygų, parenka optimalius nustatymus iš 103 galimų.

Pasak gamintojų, siekiant ryškių, šviesių nuotraukų „EXR CMOS“ jutiklis taip pat leidžia pasirinkti vieną iš trijų jutiklio režimų: „SN“ – didelio jautrumo ir mažo triukšmo, „DR“ – plataus dinaminio diapazono ir „HR“ – aukštos raiškos. „XF1“ taip pat pasižymi greitu automatiniu fokusavimu, nepriklausomai nuo to, kas ir kokiomis sąlygomis fotografuojama. Pasiruošimas fotografuoti užtrunka vos 0,55 sek., fokusavimas – 0,16 sek., o minimalus laikas tarp kadrų yra vos 0,8 sekundės.

Skelbiama, kad didelis dėmesys buvo skirtas fotoaparato išvaizdai. Aliuminio korpusas yra lengvas ir tvirtas, o dirbtinės odos paviršių yra malonu liesti, patogu laikyti. Lapkričio mėnesį turinčio pasirodyti fotoaparato korpuso spalvų variantai: juoda, raudona ir ruda, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų