REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TAIP – Atgimusiai Lietuvai, NE – surūdijusių ir sulaužytų dviračių Lietuvai, kurią atstovauja dabar valdžioje esantys politikai.  Tokią idėją simbolizavo šiandien Rugsėjo 11 d. priešais Vyriausybę visuomenininkų ir Sąjungos TAIP surengtas teatralizuotas renginys.

REKLAMA
REKLAMA

Vidurdienį priešais Vyriausybę buvo sumeistrauta senų ir sulaužytų dviračių piramidė, kurios viršuje stovėjo naujas, blizgantis oranžinis dviratis.

REKLAMA

„Šis dviratis simbolizuoja po Seimo rinkimų atgimusią Lietuvą. O tie seni – tai dabartinė padėtis Lietuvoje, į kurią atvedė dabartinė valdžia“, - kalbėjo viena iš renginio organizatorių Grėtė Švėgždaitė.

Pasak merginos, šiuo teatralizuotu šou norėta parodyti dviračių mėgėjui premjerui Andriui Kubiliui, kur nuvedė jo politika, ir kad dabar laikas trauktis.

„Atėjo laikas atsibusti. Laikas Atgimusiai Lietuvai. Šaliai vadovauti turi nauji, energingi žmonės, kurie turi viziją, supranta, ką daro, ir sugeba įgyvendinti savo įsipareigojimus tautai“, - savo pilietinę poziciją dėstė G.Švėgždaitė.

Dviračių piramidė traukė tiek vilniečių, tiek miesto svečių dėmesį. Žmonės fotografavosi, klausinėjo apie organizatorių tikslus ir negailėjo komplimentų bei palaikymo originalios pilietinės akcijos sumanytojams.

Užs.Nr.2548

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų