REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas didžiausių prekybos tinklų pasaulyje ir didžiausias prekybos tinklas Europoje "Carrefour" įžengė į Gruzijos rinką. Prancūzijos mažmenininkė pirmąjį didįjį prekybos centrą atidarė Tbilisyje, o ateityje planuoja atidaryti dar vieną prekybos centrą Gruzijos sostinėje ir tris - kituose miestuose.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis gruziniškas "Carrefour" pradėjo veikti prekybos centre "Tbilisi Mall". Kaip pasakojo Tbilisio meras Gigis Ugulava, 9 tūkst. kv. metrų ploto parduotuvėje darbuosis 600 žmonių.

REKLAMA

Investicijos į projektą vertinamos 25 mln. larių (15 mln. dolerių). "Carrefour" planavo atidaryti savo pirmąjį prekybos centrą Gruzijoje dar liepą.

Praėjusių metų pabaigoje paskelbta, kad į Gruzijos rinką ketina įžengti dar vienas stambus Prancūzijos tinklas - "Auchan".

Per pastaruosius kelerius metus "Carrefour" pasitraukė iš kelių šalių rinkų. Šiais metais mažmenininkė nusprendė uždaryti parduotuves Graikijoje, taip pat Singapūre. 2009 metais "Carrefour" taip pat paskelbė planuojanti palikti Rusijos rinką, tačiau parduoti savo parduotuvių ten taip ir nesugebėjo, - vėliau patalpų savininkai savo jėgomis išnuomojo jas kitiems tinklams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų