REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojams, patiriantiems stresą, siūloma savivaldybės garažo rūsyje įkurti „išsiliejimo kambarį“.

REKLAMA
REKLAMA

Tokią idėją Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Socialinio būsto skyrius pasiūlė Socialinių reikalų komitetui, atsiuntęs „Elektroninį pranešimą tarnybinės veiklos klausimais dėl išsiliejimo kambario“.

REKLAMA

Dokumentą su neįprasta idėja gavo sostinės tarybos Socialinių reikalų komitetas, jo pirmininkas, socialdemokratas Juras Požela dokumentą išplatino socialiniame tinkle „Facebook“.

Anot pranešimo, kuris gautas rugsėjo 5-ąją, pasaulio praktika rodo, kad daugelyje užsienio šalių darbuotojai dėl per didelio darbo krūvio patiria stresą, šalinti šią būseną yra labai efektyvus būdas, populiarus Japonijoje.

Dokumente, kurį rengė ir pasirašė Socialinio būsto skyriaus vedėjas Vidutis Bareikis, rašoma, kad Vilniaus miesto savivaldybėje dėl įvairiausių priežasčių ir 2008 metų krizės buvo panaikinta nemaža dalis etatų, bet darbo krūvis tikrai nesumažėjo.

„Todėl savivaldybės darbuotojai dažnai patiria stresus. Siūlau savivaldybės garažo rūsyje įkurti išsiliejimo kambarį“, – rašoma dokumente.

Dokumentas yra parengtas, vizuotas ir pasirašytas Vilniaus miesto savivaldybės informacinėje dokumentų valdymo sistemoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų