REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktyvios mados sekėjos jau nekantriai laukia rudens, kad galėtų pademonstruoti naujausius šaltajam sezonui skirtus drabužių ansamblius.

Aktyvios mados sekėjos jau nekantriai laukia rudens, kad galėtų pademonstruoti naujausius šaltajam sezonui skirtus drabužių ansamblius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistai pataria, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, norint atnaujinti savo garderobą, bei kokį madingą ir stilingą įvaizdį pasirinkti. Šį rudenį ir žiemą vyrauja rudeniškai jaukūs, laisvai krintantys drabužiai. Prabangos suteiks netikėti faktūrų deriniai – megzinius, tvidą ir kailį derinkite su šį sezoną madingomis gyvatės odos raštų detalėmis, ryškių spalvų aksesuarais, lakuotais elementais. Regis, artėjantis sezonas skatins eksperimentuoti, o suklysti bus beveik neįmanoma.

REKLAMA

Žygeiviškas ir kaubojiškas stilius

Ryškių spalvų stilingos avalynės karaliavimo laikas tęsiasi. Skirtingos medžiagos ir tekstūros naudojamos ne tik drabužiams, bet ir avalynei kurti. Populiariausi – zomšos, nubuko ir minkštos odos deriniai. Kontrastui sukurti pasitelkiami įvairiaspalviai batraiščiai, platformos su spalvotais intarpais. Prie šį sezoną madingų šilkinių palaidinių ir trumpų kailinukų siūloma rinktis ryškių spalvų tvirto pado avalynę. Tai gali būti žygeivių stiliaus suvarstomi aulinukai, gausiai kailiu puošti ilgi auliniai ar suvarstomi aulinukai iki kulkšnių su aukšta stora pakulne.

Netradicinį įvaizdį vertinančios merginos gali drąsiai rinktis kaubojiško stiliaus avalynę, kuri tiks prie paprastos suknelės ir didelio šilto susagstomo megztinio. Dizaineriai šiemet siūlo subtilių spalvų kaubojų stiliaus aulinius su ryškių spalvų – vaiskiai žalios, mėlynos ar vyšninės – detalių pagražinimais.

REKLAMA
REKLAMA

Britiškas retro spindesys

Toms, kurios šiuo metu mielai renkasi retro stiliaus drabužius, šį rudenį nepavyks išsiversti ne tik be avalynės paaukštinta pakulne, bet ir be aukštakulnių su platforma. Stilistai tokią avalynę siūlo avėti prie platėjančių kelnių, pūstų vidutinio ilgio ar lengvo audinio ilgų sijonų, ilgų paltų su įspūdingomis kailinėmis apykaklėmis. Naujausios tendencijos – šiek tiek išlenkta pakulnė ir kiek riestos į viršų batelių noselės. Pagrindinės retro stiliaus avalynei gaminti naudojamos medžiagos yra zomša, lakuota oda, gyvatės oda ir jos imitacijos.

Miestietėms – elegantiški aukštakulniai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie ateinančiam sezonui būdingo medžiagų ir stilių mišinio puikiai tiks saikingai puošti klasikinių formų aulinukai aukšta pakulne. Šie modeliai puošiami užtrauktukais, tampriomis juostomis šone, leopardo kailio raštais, kurie sušvelnina griežtus modelių siluetus. Šį rudenį ir žiemą populiariausi bus trumpi aulinukai, tačiau nereikėtų pamiršti ir ilgaaulių. Šiemet ypač madingi auliniai su kailiniais atvartais, sagtimis. Pagrindinė spalva išlieka šiltų atspalvių ruda. Ji atrodo rafinuotai ir tinka prie įvairių drabužių.

REKLAMA

Grįžta langeliai

Neapsiriksite vėl pasirinkusios languotus drabužius. Šis ruduo ir žiemą – dar vienas jų renesanso laikotarpis. Languoti gali būti ir bateliai, ir švarkai, ir rankinė, ir marškiniai, ir kelnės, ir megztukai ar net papuošalai. Maži langeliai atrodys stilingai, jei juos derinsite su vienspalviais drabužiais. Ypač lengva žaisti su baltos ir juodos spalvų langeliais. Languotas pėdkelnes rinkitės tik tuo atveju, jei jūsų kojos išties lieknos ir seksualios. Tačiau jei kojos stambesnės ir nėra ypač ilgos, tokių pėdkelnių patartina vengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų