REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ ekipa yra pasiruošusi išsiskirti su portugalu Cristianu Ronaldu. Naujasis jo klubas už iki 2015 metų galiojantį žaidėjo kontraktą ispanams turėtų sumokėti 200 milijonų eurų perėjimo mokesčio, praneša „Goal.com“. Teigiama, kad ši suma yra penkiskart mažesnė nei įvardyta dabartinėje sutartyje su žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA

Vasarą „Manchester City“ klubas ispanams už C.Ronaldo siūlė 120 milijonų eurų perėjimo mokesčio, tačiau „karališkojo klubo“ atstovai net nesvarstė šio pasiūlymo.

REKLAMA

„Goal.com“ praneša, kad klubo prezidentas Florentino Perezas artimiausiomis dienomis susitiks su C.Ronaldo ir kalbės dėl žaidėjo galimybės žaisti Madride iki karjeros pabaigos. „Los Blancos“ siūlys naują kontraktą portugalui ir didesnį atlyginimą. Dabar futbolininkas per metus uždirba 10 milijonų eurų ir jo netenkina šis užmokestis.

Teigiama, kad ispanų ekipa dėl mokesčių negali mokėti daugiau. Šiuo metu klubas nuo žaidėjo atlyginimo sumos sumoka 24 procentų mokesčių, tačiau pasirašius naują kontraktą „Real“  dėl to, jog futbolininkas Ispanijoje žaidžia ilgiau nei 3 metus turės mokėti žymiai daugiau - 52 procentus ir ši mokesčių našta „karališkajam klubui“ yra per sunki.

„Goal.com“ rašo, jog Europoje yra du klubai pasiryžę C.Ronaldo per metus mokėti 20 milijonų eurų dydžio atlyginimą. Tai prancūzų „Paris Saint - Germain“  bei rusų Machačkalos „Anži“ ekipos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų