REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš viešbučių išvykdami svečiai su savimi pasiima ne tik tokias smulkmenas, kaip šampūnas ar rašikliai, bet ir televizorius, čiužinius, skulptūras bei vazonus su gėlėmis. Iš kas šešto viešbučio lankytojai yra bent kartą pasisavinę televizorių, skelbia tinklapis „Lastminute.de“, apklausęs 500 viešbučių savininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Anot duomenų, televizorius yra 11 vietoje iš daiktų, kuriuos dažniausiai vagia viešbučių svečiai. Tačiau rankšluosčiai, kosmetika, rašikliai, indai, stalo įrankiai, taip pat šlepetės ir chalatai dingsta gerokai dažniau. Svečius neretai sužavi ir nuotolinio valdymo pulteliai, pagalvės, antklodės ir netgi čiužiniai.

REKLAMA

95 proc. viešbučių patvirtino, kad svečiai ką nors pavagia iš savo kambarių. Viešbutininkų vertinimu, dėl to kasmet vidutiniškai susidaro 5 500 eurų nuostolių. Penkių žvaigždučių viešbučiuose ši suma yra beveik keturis kartus didesnė - maždaug 20 000 eurų.

Remiantis apklausa, vienas svečias D. Britanijos Kardifo mieste iš viešbučio norėjo išsinešti cigarečių automatą. Kiti ilgapirščiai pademonstruoja tikrus meistro sugebėjimus ir nugvelbia visą vonios įrangą - nuo dušo galvutės iki nutekamojo vamzdžio ar net visą kriauklę. Taip nutiko viename Berlyno viešbutyje. Taip pat dingsta užuolaidos, kilimai ir minibarai-šaldytuvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų