REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lyg ir natūralu būtų manyti, kad kruopščiai planuodami vagystę plėšikai visuomet yra pasiruošę susidoroti su galimu pasipriešinimu. Visgi šiems banditams iš motociklų pardavimo salono teko sprukti tuščiomis rankomis, kai su jais ganėtinai nesunkiai susitvarkė darbuotojai, rašo britų naujienų portalas Dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Stebėjimo kameromis nufilmuotame vaizdo įraše matyti, kaip Kroidono rajone, pietinėje Londono dalyje esančiame „In-Moto“ salone pasirodo motociklininkų šalmus dėvintys plėšikai, įeina į parduotuvę ir mėgina išsivaryti lauk du raudonus 25 tūkst. svarų (106 tūkst. litų) vertės „Ducati Panigle“ motociklus.

REKLAMA

Tuomet vienas salono darbuotojų, Paulas Readas, pastebėjo, kas vyksta, griebė vieną iš nusikaltėlių ir stumtelėjo jį šalin nuo motociklo. Kol vyras grumėsi su įsibrovėliu kartu su jam į pagalbą atėjusiu kolega, vienas iš plėšikų mėgino išsivaryti „Ducati“ lauk, tačiau tuomet lauke užverda tikras pragaras ir visa nusikaltėlių gauja galiausiai yra priversta sprukti.

Lauke įmontuotos stebėjimo kameros įraše matyti, kaip plėšikų pajėgos pasipildo naujais nariais, tačiau čia juos pasitinka „In-Moto“ vadybininkas Adrianas Couzensas, P. Reado 17-etis sūnus Todas ir keletas darbuotojų iš netoliese esančio garažo. Įsiutinti plėšikai vienu metu į rankas ima ir metalo strypus, veržliarakčius ir plaktukus, tačiau jungtinėms „Ducati“ pajėgoms galiausiai pavyksta išvyti nusikaltėlius lauk.

Kaip vyko šis prekybos salono darbuotojų ir plėšikų būrio susirėmimas, galite pažiūrėti patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų