REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 2 dieną Vilniuje vyks antroji „Microsoft“ technologijų konferencija „TechDay 2012". Daugiau nei 500 įmonių ir padalinių vadovų, IT specialistų, programuotojų ir entuziastų vienijanti konferencija tradiciškai tampa didžiausiu metuose „Microsoft“ technologiniu renginiu Lietuvoje ir Baltijos šalyse, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Microsoft Lietuva“ generalinio direktoriaus Kristijono Kaikario, korporacija visame pasaulyje didžiulį dėmesį skiria IT specialistų mokymams ir naujų galimybių pristatymui, todėl ši konferencija tampa informatyviausiu renginiu visiems besidomintiems. „Šis verslo sezonas išsiskirs ypatinga naujų „Microsoft“ produktų gausa, tad maloniai kviečiame iš pirmųjų lūpų išgirsti apie tai, ką jau netrukus pristatysime įmonėms ir vartotojams“, - sakė K. Kaikaris.

REKLAMA

Pranešama, kad vienu metu vyksiančiose šešiose sesijose, skirtose  įmonių ir finansų departamentų direktoriams, IT skyrių vadovams, informacinių technologijų specialistams, programuotojams, taip pat „Microsoft“ partneriams, iš viso bus pristatyti 36 pranešimai. Pagrindinis dėmesys konferencijoje bus skiriamas jau netrukus planuojamiems pristatyti naujiems „Microsoft“ produktams – lankstųjį darbo stilių užtikrinantiems sprendimams įmonėse ir organizacijose,  naujajai operacinei sistemai „Windows 8„ ir jos naudai verslui, biuro programų ir paslaugų sprendimams “Office 2013“ ir “Office 365„, mobiliosioms aplikacijoms išmaniesiems telefonams su operacine sistema „Windows Phone“, debesijos operacinei sistemai “Windows Server 2012“, taip pat kitoms “Microsoft" naujovėms.

Šiemet „TechDay 2012“ bus sujungta su tradicine „Microsoft“ metine partnerių konferencija, kurios metu bus paskelbtos sėkmingiausiai veikusios IT bendrovės, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų