REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio rytą Šilalės policijos pareigūnams įkliuvo automobilio vairuotojas, gabenantis naminę degtinę. Siekdamas išvengti atsakomybės dėl padarytos nusikalstamos veikos vyriškis pasiūlė policijos patruliams kyšį. Dėl įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, o minėtam vairuotojui pareikšti įtarimai ne tik dėl naminės degtinės gabenimo, bet ir dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Apie 9 val. ryte Laukuvoje (Šilalės r.) policijos patruliai patikrinimui sustabdė šio miestelio gyventojo A. K. (gimęs 1961 m.) vairuojamą „Toyota Avensis". Automobilio bagažinėje pareigūnai aptiko 14 plastikinių talpų, pilnų skaidraus skysčio, turinčio specifinį naminei degtinei būdinga kvapą. Iš viso vyriškio automobilyje rasta ir paimta 70 litrų nelegalaus alkoholio.

Netoli savo paties namų policijai su namine degtine įkliuvęs vyriškis, matyt gerokai sunerimo dėl jam gresiančios atsakomybės ir ryžosi pareigūnams pasiūlyti 200 litų, kad teisės pažeidimas nebūtų užfiksuotas. Dėl namų gamybos alkoholio gabenimo turint tikslą jį realizuoti ir dėl bandymo papirkti pareigūnus šilališkiui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Minėtas vyriškis ne vienintelis pastarosiomis dienomis bandęs papirkti pareigūnus Šilalės rajone. Sekmadienio naktį apie 1 val. Šilalės mieste patruliuojantys pareigūnai stabdė automobilį „Opel Vectra", tačiau jo vairuotojas M. G. (gimęs 1987 m.), nepaisydamas pareigūnų, važiavo toliau, todėl netrukus buvo sustabdytas priverstinai. Patikrinus vairuotoją alkoholio kiekio matuokliu, jam buvo nustatytas vidutinis, 1,84 promilės, girtumas. Šis vyrukas taip pat pasiūlė patruliams „atsilyginti" už tai, kad šie nefiksuotų vienu metu padarytų net kelių pažeidimų. Dėl tokių neblaivaus vairuotojo „pasiūlymų" pareigūnai taip pat pradėjo ikiteisminį tyrimą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų