REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krikščionių partija VRK registravo kandidatų Seimo rinkimams sąrašą, kurio lyderiais yra partijos pirmininkas, ekspremjeras dr. Gediminas Vagnorius, buvęs švietimo ministras, MRU Fakulteto dekanas dr. Algirdas Monkevičius, Frakcijos Seime seniūnas dr. Vidmantas Žiemelis, VDU prorektorius  prof. Arvydas Šaltenis.

REKLAMA
REKLAMA

Krikščionių partija savo kandidatus kelia 51 vienmandatėje apygardoje. Gediminas Vagnorius nurodė, jog Partija negalėjo iškelti kandidatų likusiose rinkimų apygardose dėl dabartinės politinės valdžios nustatytų nedemokratinių finansinių draudimų.

REKLAMA

Ekspremjeras primena, jog pažeidžiant demokratijos principus ir visuotinai priimtas žmogaus teises artėjant parlamento rinkimams nuo šių metų pradžios šalies valdžia prastūmė įstatymų pataisas, kurios nebeleidžia naujoms politinėms partijoms gauti jokių finansinių lėšų, netgi privačių aukų iš partijos narių ir rėmėjų.

„Valdantieji politikai finansiškai uždraudė naujų politinių jėgų veiklą ir konkuravimą su valdžios partijomis, kurios rinkimų reklamai švaisto milijonus mokesčių mokėtojų pinigų“, - teigia Krikščionių partijos lyderis.

REKLAMA
REKLAMA

G. Vagnorius apgailestauja, kad Nepriklausomybės ir vakarietiškos demokratijos keliu žengusią Lietuvą, dabartinė šalies administracija bando Rusijos ir Baltarusijos pavyzdžiu įsprausti į reguliuojamų nesąžiningų rinkimų rėmus.

„Nors konkuruoti su valdančiųjų reklaminiais milijonais yra labai sunku, Krikščionių partija tikisi be pinigų įveikti bent dvi valdžioje esančias partijas ir grąžinti Lietuvą tikriesiems šeimininkams – piliečiams“,- tvirtina jos pirminakas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų