REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį antradienį Telšių rajone be žinios dingusi, o po poros dienų už puskilometrio nuo namų tyvuliuojančiame tvenkinyje rasta septynerių metų mergaitė surištomis rankomis ir kojomis į vandenį buvo panardinta gyva.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių apygardos prokuratūros pareigūnus, vadovaujančius ikiteisminiam tyrimui dėl mažametės nužudymo, jau pasiekė teismo medicinos ekspertų žodinė išvada, kad nelaimingosios mirtį sukėlė uždusimas vandenyje, rašo respublika.lt.

REKLAMA

Tyrimui vadovaujantis prokuroras Egidijus Kerys tikisi, kad šios savaitės viduryje ekspertai išvadą apie mažametės mergaitės mirties priežastį tyrėjams pateiks ir raštu.

Dėl mergaitės nužudymo praėjusį ketvirtadienį sulaikytai, o penktadienį trims mėnesiams suimtai mažametės kaimynei planuojama skirti teismo psichiatrijos ekspertizę. Specialistai privalės atsakyti, ar 25-erių suimtoji nusikaltimo metu galėjo suvokti savo veiksmus ir juos valdyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrėjams žinoma, kad viename daugiabutyje su auka gyvenusi įtariamoji turi psichikos negalią. Anot prokuroro E. Kerio, nusikaltimas prieš mažametį vaiką greičiausiai ir buvo įvykdytas dėl psichinių problemų.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, su mergaite jos kaimynė susidorojo viena. Į teisėsaugos pareigūnų akiratį ši moteris iki šiol nebuvo pakliuvusi. Anot Ryškėnų seniūnijos darbuotojų, vietos gyventojai jiems nėra užsiminę apie tai, kad neįgalioji būtų buvusi agresyvi bei keltų grėsmę aplinkiniams.

Taip pat skaitykite:

Įtariamą septynmetės žudikę leista suimti 3 mėnesiams(papildyta 16:30)(foto)

Telšių rajono tvenkinyje rasta septynmetė buvo nužudyta (papildyta 16:29)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų