REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Lino Sėlio straipsnis „Į politiką – daryti verslo“. Skandalingasis ūkio eksministras su etikos sargų akmeniu ant kaklo bandys atgimti spalio 14 dieną. Triukšmingai iš ministro kėdės išlėkęs Dainius Kreivys savo tinklaraštyje dalijasi mintimis apie artėjančius Seimo rinkimus. Tos mintys dėstomos taip, tarsi eksministras bandytų skalbti savo mundurą. Autorius prisipažįsta, kad jam neduoda ramybės mintis, jog politikoje nėra jaunų veidų. Kurių? Pirštais nerodysime, bet galime nujausti, juk artėja spalio 14 – oji, rinkimų į Seimą diena, o D.Kreivio niekas nepasigenda. Reikia tautai kažkaip jį priminti. Taigi, primename...

REKLAMA
REKLAMA

„Vilniečiai ir toliau už šilumą mokės mažiau nei Kauno ir kitų miestų gyventojai“ – sako rubrika „7 dienos“. Po Vilniaus šilumos ūkio modernizacijos šildymo kaina sostinėje bus viena mažiausių Lietuvoje? Kokius du pagrindinius projektus būtina įgyvendinti, norint iš esmės sumažinti mokėjimus už šilumą?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalistės Akvilės Jonaitės straipsnį „Lietuvos futbolą supančiojo mafijos aštuonkojis“. Praėjusią savaitę šalies futbolo pasaulyje viskas apvirto aukštyn kojomis. Itin aukštas pareigas Lietuvos futbolo federacijoje ėję žmonės per kelias dienas prarado autoritetą. Kauno apylinkės teismo neginčijamu sprendimu svarbiausias federacijos asmuo net pusei metų buvo pašalintas nuo pareigų. Įtakingam sporto funkcionieriui gresia baudžiamoji atsakomybė už Europos futbolo federacijos asociacijų mūsų šaliai skiriamų lėšų grobstymą ir neteisėtą praturtėjimą. Su Kauno Daktarų ir šių dienų jaunimo grupuočių vadeivomis siejamam šalies Futbolo federacijos vadovui Juliui Kvedarui negalioja nei įstatymai, nei teismo sprendimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Auga bankų apetitas“ – teigia rubrika „Finansai plius“. Ne tik brangsta pinigų išgryninimas, bet ir apmokestinamos klientų sąskaitos, nesusietos su mokėjimo kortelėmis. Kas lemia šiuos pokyčius?

„Mane veža viskas, kas nauja: nauja kultūra, nauji žmonės, naujas bendravimas.“ – sako prieš penkerius metus į Lietuvą atvykusi, čia ištekėjusi ir lietuve save vadinanti Yana Ross, amerikietė televizijos, kino ir teatro režisierė, dailiųjų menų daktarė. Interviu su ja – rubrikoje „Spindintis gyvenimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į oro uostus atkeliauja nauji lazeriniai skaitytuvai, kurie tikrins keleivius ir jų bagažą iki šiol nematytu tikslumu. Per porą metų JAV pasienio kontrolės postuose bus įrengti lazeriniai skeneriai, paslapčiomis fiksuojantys narkotikų, sprogstamųjų medžiagų ar mirtinai pavojingų biologinių medžiagų molekules ant žmonių drabužių ir odos. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „Ateities pranašai“ straipsnyje „Nauji skeneriai nepaliks paslapčių“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų