REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau nuo penktadienio Klaipėdoje karaliauja krepšinis – „Švyturio arenoje“ pirmąjį kartą vyksta Tarptautinis vyrų krepšinio turnyras V. Garasto taurei laimėti. Net penki pajėgūs klubai iš Lietuvos, Rusijos ir Ukrainos kovoja dėl nugalėtojo titulo bei pereinamosios taurės.

REKLAMA
REKLAMA

Įtampa auga

Jau nuo rugsėjo 7 d. vykstančio turnyro nugalėtojai paaiškės antradienį, rugsėjo 11 d., prieš tai rungtynes sužaidus dviems Lietuvos komandoms: „Neptūnui“ su „Dnepr“ ir „Lietuvos rytui“ su „Lokomotiv-Kuban“. Bus išrinkta ne tik pirmos vietos nugalėtoja, pasak Vlado Garasto, taip pat bus renkamas turnyro geriausias vidurio puolėjas, puolėjas ir gynėjas bei kiekvienos komandos naudingiausias žaidėjas. Prizininkams atiteks meninės krepšinio figūros – skulptūros, kurios atkeliavo net iš Ispanijos.

REKLAMA

„Antradienį, paskutiniąją turnyro dieną laukiame ne tik įspūdingų varžybų, bet ir garbingų svečių“, sakė „Švyturio arenos“ direktorė Jolita Krickė. V. Garasto turnyre žadėjo apsilankyti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) garbės prezidentoas V. Garastas, buvęs „Neptūno" komandos žaidėjas, treneris ir ilgametis klubo direktorius, Saulius, Vilkas, Klaipėdos miesto merai Eugenijus Getvilas bei Rimantas Taraškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovams vertingas prizas

Žiūrovai irgi neliks nuskriausti – antradienį bus išrinktas žaidimo, kurio metu buvo galima spėti nugalėtojus, prizininkas. Vienam laimingajam atiteks „Topo centro“, artimiausiu metu žadančiu pristatyti naują prekės ženklą Klaipėdoje,  įsteigtas prizas – plančetinis kompiuteris. Nugalėtojas bus išrinktas „Švyturio arenoje“ prieš apdovanojimų ceremoniją antradienį (rugsėjo 11 d.).

Naujos krepšinio tradicijos

„Džiugu, jog naująjį 2012-2013 m. sezoną pradedme nauju renginiu Klaipėdos miestui. Tikiu, jog šis turnyras taps tradiciniu bei giliai įleis šaknis uostamiestyje“, sakė „Švyturio arenos“ direktorė Jolita Krickė.  Planuojama, jog ir kitais metais V. Garasto turnyras vyks Klaipėdoje ir jame dalyvaus dar stipresnės ekipos.  „Uostamiestis tikrai nusipelnė, kad jame pagaliau atsirastų tokių turnyrų tradicija ir sirgaliai dažniau galėtų mėgautis profesionaliu krepšiniu. Klaipėdą galėčiau pavadinti tikru krepšinio miestu, kuris mūsų šaliai yra padovanojęs ne vieną talentingą krepšininką, garsinantį ne tik savo miestą, bet ir visą šalį", - kalbėjo V. Garastas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarpautinis vyrų krepšinio turnyras V. Garasto taurei laimėti „Švyturio arenoje“ vyksta rugsėjo 7-11d.  Turnyre rungiasi komandos iš Lietuvos – Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“, Rusijos – Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ bei Ukrainos – Kijevo „Budivelnik“ ir Dnepropetrovsko „Dnepr“. Į arenoje vykstančias draugiško krepšinio turnyro Vlado Garasto taurei laimėti varžybas bilietus galima įsigyti   „Bilietai LT“ kasose ir elektroninėje bilietų parduotuvėje www.bilietai.lt.

Užsakymo nr. 0052R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų