REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis „Range Rover“ debiutuos jau netrukus, Paryžiaus automobilių parodoje. Tačiau panašu, kad indų „Tata“ grupės valdomos kompanijos žmonėms itin norisi nieko nelaukiant pasigirti savo kūriniu. Britai penktadienį surengė lokalų automobilio pristatymą Londono Karališkoje baleto mokykloje. Ta proga pasirodė ir trumpų filmukų serija, kuriuose su naujuoju „Range Rover“ galima susipažinti gerokai išsamiau.

REKLAMA
REKLAMA

Galima sakyti, kad jokios revoliucijos keičiantis kartoms automobilio stilistikoje neįvyko. Tai evoliucija, tiesa, su keliomis užuominomis ir pribloškiamai stilingą „Evoque“ modelį. Tradicinis siluetas dabar atrodo veržliau dėl žemesnio stogo. Tiesa, yra ir keletas keistų detalių – štai dabartiniame „Range Rover“ yra ventiliacinės „žiaunos“, o naujajame jų jau nebus – lieka tik jų imitacija, kuri bus... ant priekinių durelių.

REKLAMA

Automobilio salone bus daugiau lakoniškumo. Štai prietaisų skydas nebus toks perkrautas įvairiais jungikliais ir t.t. Na o medžiagų kokybė ir apdailos lygis kaip ir anksčiau, pasak britų, išliks aukštumoje.

Skelbiama, kad daug naujovių bus ir po automobilio rūbu. Kėbulo struktūra šiame modelyje bus visiškai nauja – automobilis bus gaminamas naudojant naują lengvesnę platformą, kurioje gausu aliuminio ir anglies pluošto. Tai leis automobilio svorį sumažinti net 400 kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų