REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brangiausias parduodamas butas Lietuvoje kainuoja 3,5 mln. litų. Namas - beveik triskart daugiau. Tokias tendencijas atskleidžia išskirtinai portalui Ekonomika.lt pateikti nekilnojamojo turto agentūros „Ober-Haus“ duomenys. Kviečiame pasižvelgyti į rinkoje siūlomą prabangų būstą.

REKLAMA
REKLAMA

Nors užsienio žiniasklaidoje įprasta saudarinėti įvairius prabangaus nekilnojamojo turto reitingus, pasak agentūros „Ober-Haus“ Vertinimo ir rinkotyros skyriaus vadovo Sauliaus Vagonio, Lietuvoje ne visuomet prabangaus būsto pardavimo skelbimus galima išvysti viešai. Taip yra todėl, kad tokį nekilnojamąjį turtą gali įsigyti labai siauras ratas žmonių. Todėl viskas vyksta gerokai diskretiškiau nei kituose nekilnojamojo turto segmentuose.

REKLAMA

Pateikiame vienus prabangiausių šalyje parduodamų būstų su trumpais aprašymais. Ne visų brangiausių objektų savininkai drįso juos parodyti Ekonomika.lt skaitytojams. Kiti pateikė tik keletą nuotraukų, sakydami, jog nenori visuomenei rodyti namuose esančių vertingų meno kūrinių.

Butai

3,5 mln. litų (Kęstučio g., Palanga)

 

Apartamentai (nuotr. Gamintojo)Apartamentai (šių ir kitų teksto nuotraukų autorius - Ober-Haus. )

 

Brangiausias parduodamas butas Lietuvoje – kotedžas Palangoje. Jo kaina 3,5 mln. litų. 193,63 kv. m. butas/kotedžas yra Kęstučio gatvėje, įrangtas moderniai naujame 2006 metais statytame mūriniame name. Trijuose aukštuose įsikūręs butas parduodamas su baldais ir technika, garažu dviems automobiliams, lauko terasa.

REKLAMA
REKLAMA

2,6 mln. litų (Didžioji g., Vilnius)

Apartamentai (nuotr. Gamintojo)Apartamentai (nuotr. Gamintojo)

Brangiausias parduodamas butas Vilniuje kainuoja 2,6 mln. litų. 176,34 kv.m. butas yra Didžiojoje gatvėje, 1940 metais statytame name. Skelbiama, kad jo interjeras – išskirtinis, o pats butas patogiai ir racionaliai suplanuotas. Pro svetainės langus atsiveria vaizdas į Rotušės aikštę. Bute taip pat įrengta turkiška pirtis bei didelė drabužinė. Senovinė laiptinė išklota kilimine danga.

2,5 mln. litų (Pilies g., Vilnius)

Apartamentai (nuotr. Gamintojo)Apartamentai (nuotr. Gamintojo)

Beveik už tokią pačią kainą (2,5 mln. litų) parduodamas butas ir sostinės Senamiesčio Pilies gatvėje. Tiesa, jis kiek didesnis - 191 kv. m., apartamentai išsidėstę per tris aukštus. Butas parduodamas su visais integruotais baldais ir buitine technika. Visi trys svetainės langai bei balkonas nukreipti į Pilies gatvės pusę. Apartamentuose yra trys židiniai, trys vonios kambariai, didžiulė 25 kv.m. terasa į ramų vidinį kiemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Namai

9 mln. litų (Valakampiai, Vilnius)

Brangiausias parduodamas namas įsikūręs sostinės Valakampių mikrorajone. Jis kainuoja 9 mln. litų. Name yra penki kambariai, visas plotas beveik 400 kv.m., o šalia miško esantis sklypas - 13,75 a. Dideliais išskirtinumais jo pagirti nebūtų galima, papildomam komfortui rūsyje įrengta sauna bei biliardas, o lauke – baseinas. Be to, jis parduodamas tik su virtuvės baldais.

Šio namo nuotraukų Ekonomika.lt negalėjo paskelbti.

7 mln. litų (Antakalnis, Vilnius)

Apartamentai (nuotr. Organizatorių)Apartamentai (nuotr. Organizatorių)

Gerokai pigiau - už 7 mln. litų parduodamas prabangiai moderniai įrengtas namas Antakalnio rajone. Namas 344 kv.m. bendro ploto, jam priklauso 21,17 arų žemės sklypas. Lauke įrengta terasa bei lauko virtuvė, grilis. Parduodamas su baldais ir buitine technika bei garažu dviems automobiliams.

REKLAMA

6 mln. litų (Antaklanis, Vilnius)

Už 6 mln. litų Antakalnyje taip pat parduodamas itin prabangiai įrengtas išskirtinės architektūros namas, pastatytas prieš porą metų. Tiesa, vidaus nuotraukų pardavėjas nepateikia. Namas 586 kv. m. ploto, 12 arų sklype, netoli miško. Name yra baseinas, sauna, garažas 3 automobiliams, terasa.

Apartamentai (nuotr. Gamintojo)Apartamentai (nuotr. Gamintojo)

5,5 mln. litų (Valakampiai, Vilnius)

Apartamentai (nuotr. Gamintojo)Apartamentai (nuotr. Gamintojo)

Už 5,5 mln. litų Valakampiuose parduodamas itin stilingai įrengtas 370 kv.m. namas, esantis 10 arų sklype. Yra pirtis, dvivietis garažas, išėjimas į didžiulę terasą su vaizdu į mišką.

4 mln. litų (Antakalnis, Vilnius)

 

Už 4 mln. litų Antakalnyje parduodamas išskirtinio interjero 756,67 kv.m ploto namas 18,26 arų sklype. Yra baseinas su pirtimi, gėlių sodas, terasa, didelė pavėsinė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų