REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjai po lygiosiomis 1-1 pasibaigusių rungtynių su Slovakija daugiausiai reiškė apmaudą, kad nepavyko pasinaudoti proga iškovoti tris taškus.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinės gynėjas Marius Žaliūkas: „Paskutiniu metu sportine forma esu patenkintas. Klube gerai sekasi, rinktinėje įmušiau pirmąjį įvartį. Kai įmušėme pirmą įvartį galbūt šiek tiek pasimetėme ir atidavėme iniciatyvą varžovams. Jei būtume išsaugoję rezultatą, antras kėlinys galėjo būti kitoks. Mušdamas įvartį tiesiog stengiausi pasiekti kamuolį, nežiūrėjau kur buvo vartininkas. Iš pradžių galvojau, kad buvo nuošalė. Slovakijos komanda gerai subalansuota, bet mes stengėmės ir manau, kad lygiosios - dėsningas rezultatas."

REKLAMA

Lietuvos rinktinės puolėjas Darvydas Šernas: „Antrajame kėlinyje per greit viską darėme ir per dažnai praradome kamuolį. Galbūt reikėjo mažiau skubėti, daugiau palaikyti kamuolį, juos nuvarginti ir tada užbaigti ataką. Analizavome, kad jie spaudžia aukštai. Kaip tikėjomės, taip ir buvo. Kai jų žaidėją pašalino, mes kontroliavome padėtį. Dabar reikia gerai pailsėti, nes atidavėme daug jėgų. Norėjome įmušti tą pergalingą įvartį, bet nepasisekė. Smagu, kad šiandien atėjo daug žiūrovų."

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinės saugas Gediminas Vičius: „Žinoma, norėjosi laimėti turėjome gerą progą iškovoti tris taškus. Žinojome, kaip žais varžovai Buvome nusiteikę iškovoti pergalę. Tačiau futbolas yra futbolas. Neišsaugojome savo „sausų„ vartų ir praleidome įvartį. Nepasisekė, suklydome, o kiekviena klaida turi savo pasekmės. Taip futbole būna, pora netikslių perdavimų ir jau atsilikinėji. Turėjome progų, kai galėjome įmušti dar, tačiau nepasisekė. Aistruolių palaikymas paliko labai gerą įspūdį. Tikiuosi, kad ir kitose rungtynėse bus toks palaikymas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinės saugas Deividas Šemberas: „Vertinu blogai todėl, kad namuose žaidžiant pusę kėlinio 11 prieš 10 reikia laimėti. Nepavyko kontroliuoti rungtynių eigos, atlikti daug tikslesnių perdavimų ir kontroliuoti rungtynių eigos taip, kaip norėjome. Žinojome kaip slovakai žaidžia. Tai gera komanda, tačiau ji mūsų nenustebino. Galėjome iškovoti tris taškus, tačiau per silpnai valdėme kamuolį ir pritrūko pastangų."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų