REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį penktadienį, rugsėjo 7 d., duris atvėrė naujas kokteilių baras „Lotus“. Į renginį atvykusius svečius pasitikta vaišėmis, gėrimais ir, be abejo, muzika.

Šį penktadienį, rugsėjo 7 d., duris atvėrė naujas kokteilių baras „Lotus“. Į renginį atvykusius svečius pasitikta vaišėmis, gėrimais ir, be abejo, muzika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atidarymo vakarėlyje buvo galima pamatyti ne vieną pramogų pasaulio atstovą: laidų vedėją Skaivą Jesevičiūtę, aktorių, radijo laidų vedėją Aistį Mickevičių, baltarusių dainininkę Veroniką Gordijevskają, Deivydą Meškauską su mylimąja Ineta Stasiulyte, verslininką Radvilą Bubelį ir kitus.

REKLAMA

„Jau ilgai laukiau tokios vietos pačiame Vilniaus centre, kurioje galėčiau su draugais siausti iki paryčių ir kur galima būtų ne tik ramstyti barus, bet ir stebėti įdomias ir kokybiškas muzikines programas, šokti gražių ir tvarkingų žmonių apsupty“, – sakė aktorė I. Stasiulytė, kuri įgarsino „Lotus“ radijo reklamas ir yra viena iš aktyvių idėjos palaikytojų.

Tuo tarpu linksmai nusiteikusi Skaiva su kolega Saugirdu Vaitulioniu visą vakarą pozavo fotografams, fotografavosi patys ir atrodė tikrai pakilios nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA

V. Gordijevskaja demonstravo jausmus savo merginai

Į atidarymo vakarėlį atvykusi V. Gordijevskaja su savimi pasikvietė ir savo mylimąją. Neseniai žiniasklaidoje plačiai nuskambėjo merginos prisipažinimas apie biseksualumą ir santykius su moterimi.

„Tikrai nemanau, kad mylėti moterį yra nuodėmė. Yra tokia teorija, kad visi žmonės gimsta biseksualūs – šimtu procentu pritariu. Esu rimtai draugavusi ir su vyru, bet meilė moteriai nugalėjo. Mano mylimoji – graži mergina. Ji modelis ir man su ja labai lengva bendrauti, tikiuosi, kad moterys mane supras“,  - pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš tiesų, į vakarėlį ją atlydėjusi mergina traukė aplinkinių dėmesį ne tik savo kerinčia šypsena, bet ir nebeslepiamais jausmais - merginos demonstravo viena kitai artumą, kartu fotografavosi ir...bučiavosi, kas sukėlė ypatingą svečių smalsumą.

Paprašius V. Gordijevskajos pristatyti šią žavią moterį ji per daug neatviravo: „Tai mano mergina Irina“ , - portalui Balsas.lt trumpai apibūdino ji.

Žada daug staigmenų

Jau kitą dieną po atidarymo, „Lotus“ pirmuosius lankytojus linksmins pamėgtas merginų didžėjų duetas „SiSi“. Silva ir Simona yra puikiai radijo klausytojams žinomos stoties „Zip FM“ laidų vedėjos, kurios neturi jokių kompleksų, bet kokia tema jos kalba be tabu ir niekada neieško žodžio kišenėje. Su tokia energija vyksta ir „SiSi“ diskotekos.

„Mums labai svarbus lankytojų saugumas, todėl prie įėjimo dirbs patyrę apsauginiai. Taip pat norime, kad žmonės čia jaustųsi patogiai ir jų laisvalaikį užpildytų ne tik kalbos prie kokteilių, bet ir pati įvairiausia muzikinė programa“, – tikino baro šeimininkai Rosita ir Gintaras Useliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų