REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aiškėja šiurpaus nusikaltimo Prancūzijos Alpėse, kur buvo rasti keturių nušautų žmonių kūnai, detalės. Nužudyto vyro brolis neigia, kad tarp jų buvo nesutarimų dėl pinigų, praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Trijų šeimos iš Didžiosios Britanijos narių – 50-ies Saado al Hillio, jo žmonos ir anytos – kūnai buvo rasti trečiadienį BMW automobilyje netoli Ansi ežero. Manoma, kad 45-erių prancūzas dviratininkas Sylvainas Molleras, kuris netoliese rastas negyvas, buvo įvykio liudininkas.

REKLAMA

Spėjama, kad viena iš galimų incidento priežasčių – tarp brolių dėl pinigų kilęs konfliktas.

Prancūzijos prokuroras Ericas Maillaud per spaudos konferenciją sakė, kad S. al Hillio brolis Didžiosios Britanijos policijai teigė, jog tarp jo ir brolio nebuvo jokių nesutarimų dėl „finansinių reikalų“. Pasak prokuroro, Prancūzijos pareigūnai nužudytojo brolį apklaus kaip liudininką.

E. Maillaud taip pat sakė, kad apie nusikaltimą pranešęs britas dviratininkas matė, kaip iš įvykio vietos nuvažiavo žalias automobilis. Prokuroras pridūrė, kad incidentą išgyvenusi keturmetė S. al Hillio dukra Zeena policijai papasakojo apie nusikaltimą. Ji aštuonias valandas tyliai tūnojo po nužudytų moterų kūnais, kol pareigūnai ją surado. Kita septynerių metų dukra yra komos būklės. Ji gydoma Grenoblio universiteto ligoninėje.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak prokuroro, S. al Hillio brolis pats kreipėsi į policiją, kai išgirdo žiniasklaidos pranešimus apie Prancūzijoje įvykdytą nusikaltimą. Pirmiausia jis norėjo sužinoti apie savo brolio būklę, o penktadienį į pareigūnus kreipėsi dar kartą, kad paneigtų pranešimus apie nesutarimus dėl pinigų. Prokuroras pridūrė, kad S. al Hillio brolis dar nebuvo oficialiai apklaustas. Kol kas policija dar renka informaciją apie nužudytąjį.

E. Maillaud patvirtino, kad šautinės žaizdos buvo visų aukų galvose ir sakė, kad iš viso buvo iššauta maždaug 25 kartus – daugiau nei manyta iki šiol. Prokuroras atsisakė atskleisti per nusikaltimą naudotų ginklų tipą ir skaičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol oficialiai nusikaltimo tyrimą vykdo bendros Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos pareigūnų pajėgos. Į Londoną nuskrido Prancūzijos tyrėjas, kuris bendradarbiaus su Didžiosios Britanijos pareigūnais. Vėliau į Didžiąją Britaniją atvyks daugiau detektyvų iš Prancūzijos.

Taip pat skaitykite:

Aiškėja kraupių britų turistų žudynių Prancūzijoje detalės

Dvi mažos mergaitės išgyveno britų turistų žudynes Prancūzijoje

Rytų Prancūzijoje prie Ansi ežero nušauti keturi žmonės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų