REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalispuikus metas atsipūsti. Nors rudeniniai orai nelepina geru oru, tačiau visuomet galima rasti pramogų po stogu.

Savaitgalispuikus metas atsipūsti. Nors rudeniniai orai nelepina geru oru, tačiau visuomet galima rasti pramogų po stogu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniečiai penktadienio vakarą galės traukti į jaunimo pamėgtą klubą „Studio 9“, kur koncertuos grupė „Junior Boys“. Žvaigždes apšildys lietuvaitis Markas Palubenka, o renginį baigs didžėjus Vidis. Pradžia – 20 val.

REKLAMA

Kauniečių laukia „Senamiesčio žiogas“. Tai didžiausias Kaune vasaros metu rengiamas dainuojamosios poezijos festivalis, kuris vyksta jau šeštus metus. Vieta – Ryšių istorijos muziejaus kiemelis, laikas – 19 val.

Palangoje besiilsintys turėtų nepraleisti progos pamatyti monodramos „Gaidukas“. Spektaklyje vaidina aktorius Marius Jampolskis, režisierius – choreografas Jurijus Smoriginas. Didelio populiarumo sulaukęs monospektaklis pastatytas pagal to paties pavadinimo Emos Ashley kūrinį. Naujai atgimusios monodramos siužetas intriguojantis ir užburiantis, joje apstu komedijos elementų. Renginio vieta – klubas „Vandenis“, pradžia – 21 val.

REKLAMA
REKLAMA

Tie, kas neabejingi pašėlusioms Palangos linksmybėms, privalo užsukti į „Laukinių vakarų salūną“, kur koncertuos Lietuvos muzikos žvaigždės: „Pikaso“ ir niekur negirdėta Neferitė. Taip pat merginos galės dalyvauti „Mis Pupytės“ rinkimuose. Pradžia – 20 val.

Visą savaitgalį „Menų spaustuvėje“ vykstantis tarptautinis festivalis „Naujojo cirko savaitgalis'12“ vilios teatro ištroškusius vilniečius.

Jau nuo ketvirtadienio vykstantis didžiausias Baltijos šalyse tarptautinis trumpų filmų festivalis „Vilniaus kino šortai“ baigsis tik sekmadienį. Tai puiki proga išvysti filmus, kurių nepamatysi komerciniame kino teatre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį 12 val. dienos tėveliai su savo mažyliais galės užsukti į „Raganiukės teatrą“, mat ten bus vaidinama pjesė „Karlsonas ir Mažylis“.

Tie, kas neabejingi istorijai, galės sudalyvauti ekskursijoje „Požeminio Vilniaus paslaptys“. Visi požemiai turi savo paslapčių, istorijų, legendų ir net stebuklų. Kokias paslaptis slepia Vilniaus požemiai? Vieta – Arkikatedros ir kiti požemiai, Vilnius, laikas – 10 val.

Kauno Fluxus ministerijoje koncertuos geriausia lietuviškojo hiphopo grupė „G&G SINDIKATAS“, kylantis reperis Alekna bei DJ Mamania. Charizmatiškieji „G&G SINDIKATO“ vyrukai surengsiantys triukšmingą šėlsmu, energija ir gera nuotaika pulsuontį gyvo garso koncertą, nepaliks abejingo nei vieno geros muzikos mylėtojo, o naujasis „Youtube“ dievukas Alekna taip pat žada nustebinti ir sukelti ant kojų savo gimto miesto publiką, apdovanodamas ją tikru, geru bei nesuvaidintai nuoširdžiu repu. Po koncerto vakarėlio vairą perims ir linksmybes pratęs DJ Mamania. Vieta – „Fluxus Ministerija“, laikas – 22 val.

REKLAMA

„Laukinių vakarų salūnas“ ir šeštadienį palangiškius ir miesto svečius vilios savo programa. Scenoje koncertuos Mino, Sasha Song, „Kastaneda“, Pradžia – 18:30 val.

Sekmadienį tėveliai taip pat turės kur nueiti su savo vaikučiais. Lietuvos rusų dramos teatre bus vaidinama pasaka „Snieguolė ir septyni nykštukai“. Laikas – 12 val.

Kaune teatro 20–mečio proga naująjį sezoną atidaro M.Fratti „Sesuo“. Spektaklio veikėjai kovoja su pasąmonėje slypinčiais troškimais ir bejėgiškumu. Už banalių pokalbių apie vyrų ir moterų skirtumus slepiasi meilės prigimties ir savasties paieškos. Vieta – Kauno mažasis teatras, laikas – 18 val.

Sekmadienį VU Botanikos sode vyks „Spindintys Brodvėjaus miuziklai“. Auksinių balsų savininkai – žavingoji Ona Kolobovaitė, elegantiškasis Liudas Mikalauskas, žaismingasis Egidijus Bavikinas, lydimi pianisto Pauliaus Zdanavičiaus, nudžiugins visus, neabejingus miuziklams! Spalvingą programą, sudarytą iš jaudinančių, visą pasaulį pakerėjusių melodijų, atlikėjai paruošė su didžiule meile ir polėkiu. Tad klausydamiesi jos, pasijusite klajojantys spindinčiu Brodvėjumi, kur kas vakarą pasakojama vis kita istorija... Laikas – 19 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų