REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį prekybos tinklas „Maxima“ pranešė, kad nuo spalio pradžios su „Maxima“ dovanų kortelėmis bei dovanų čekiais nebebus galima atsiskaityti už trečiųjų šalių paslaugas šio tinko prekybos centruose. Tokiomis paslaugomis laikomi, pavyzdžiui, komunaliniai mokesčiai, telefono kortelių papildymai ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo portalas vz.lt skelbia, kad jo turimais duomenimis, prekybos tinklas taip pasielgė po to, kai nevienareikšmiškai vertinamos lojalumo kortelių programos „Lyoness“ dalyviai, naudodamiesi savo kortelėmis, pradėjo iš „Maximos“ susigrąžinti dalį pinigų, sumokėtų už komunalines ar mobiliojo ryšio teikėjų paslaugas „Maximos“ terminaluose. Tai reiškia, kad “Maxima” savo klientams grąžindavo dalį pinigų ne už savo, tačiau už kitų tiekėjų prekes ar paslaugas.

REKLAMA

Ekonomika.lt kalbinta „Maxima“ atstovė spaudai Olga Malaškevičienė teigė, kad tokia informacija nėra teisinga ir sprendimas priimtas ne dėl kompanijos „Lyoness“.

„Tiesiog mes manome, kad dovanų kortelės yra skirtos įsigyti prekių, o ne paslaugų. Juk retai, kas dovanoja kuponą atsiskaityti už komunalines paslaugas“, - portalui teigė ji.

Apie pirkimo bendruomenės „Lyoness“ veiklą Lietuvoje skaitykite pirmadienį savaitraštyje „Ekonomika.lt“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų