REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į netrukus prasidėsiantį Vilniaus tarybos nario ir žinomo advokato Sergejaus Novikovo žudikų teismą bus iškviesta ir neįprasta liudytoja – būrėja. Vilniaus centre praėjusiais metais nužudyto S. Novikovo likimą galėjo nulemti lemtingai iškritusi būrėjos korta. Tokią versiją tyrė žmogžudystę atskleidę sostinės kriminalistai bei prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA

Jie išsiaiškino, kad bendrovės Vilniaus laidojimo namų direktorius Vitalijus Gasperovičius nužudymą užsakė po to, kai apsilankė būrimo salone, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA

Pareigūnai apklausė žinomą sostinės būrimo kortomis specialistę Tatjaną P. Ši patvirtino, kad V. Gasperovičius iš tiesų lemtingais savo gyvenimo momentais prašydavo jos pagalbos.

Byloje, kuri jau perduota teismui, pareigūnai S. Novikovo nužudymu kaltina V.Gasperovičių ir jo draugą – sostinės nusikalstamo pasaulio šulą, buvusį garsų boksininką Joną Dambrauską.

Šie sėbrai labai bijojo, kad vienas bendrovės Vilniaus laidojimo namų savininkų S. Novikovas iš kito akcininko nenusipirktų 40 proc. įmonės akcijų.

Tuomet advokatas būtų tapęs kontrolinio akcijų paketo savininku ir įgyvendinęs seną sumanymą – atleisti iš direktoriaus pareigų blogai besitvarkantį V. Gasperovičių. Tai abiem sėbrams būtų buvę tikra katastrofa, nes Vilniaus laidojimo namai jiems buvo tapę pelninga šėrykla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų