REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Korporacija „Microsoft“ leis būsimiems operacinės sistemos „Windows 8 Pro“ savininkams, esant dideliam norui arba būtinybei, nemokamai pereiti prie senesnių operacinių sistemų „Windows 7“ ir „Windows Vista“ naudojimo, praneša PCWorld“.

REKLAMA
REKLAMA

Tokia galimybė įrašyta licencinėje sutartyje, tiesa, tokia galimybe galės pasinaudoti tik naujų kompiuterių su jau įdiegta „Windows 8“ savininkai. Antra vertus, norintiems „pasendinti“ savo operacinę dar labiau – iki „Windows XP“ – to padaryti nepavyks, tačiau tai visai suprantama, kadangi pati „Microsoft“ jau yra paskelbusi galutinį nuosprendį šiai vis dar populiariai operacinei sistema.

REKLAMA

Operacinės sistemos keitimo galimybė, leidžianti pakeisti įdiegta „Windows“ versiją į senesnę be papildomų išlaidų (ir tai atliekant legaliai), bus prieinama tik „Windows 8 Pro“ savininkams, kurie gali pereiti prie „Windows 7 Professional“  arba „Windows Vista Business. Tokiu būdu, jei jūs įsigyjate naują nešiojamą kompiuterį arba stacionarią sistemą su „Windows 8“ ir jums dėl tam tikrų priežasčių nepatinka ši operacinė sistema, galėsite grįžti prie įprastos „Windows 7“ arba „Windows Vista“.

Priminsime, jog oficialus „Windows 8“ debiutas numatytas spalio 26 d., tuomet pasirodys iš karto keturios atmainos: „Windows 8“, „Windows 8 Professional“, „Windows 8 Enterprise“ ir „Windows RT“ (platformoms su ARM architektūra).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų