REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentas Artūras Poviliūnas ketvirtadienį įvykusiame neeiliniame organizacijos Vykdomojo komiteto posėdyje nepaskelbė, ar kandidatuos į LTOK prezidento postą dar vienai ketverių metų kadancijai. Savo sprendimą jis ketina pranešti kitą savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

„Gavau daugelio olimpinių sporto šakų federacijų prezidentų ir generalinių sekretorių pasirašytą raštą, kuriame manęs prašoma kandidatuoti į LTOK prezidento postą dar vienai kadencijai. Esu dėkingas tiems, kurie palaiko mane, bet dar nesu apsisprendęs, - teigė A. Poviliūnas. - Visi laukia kuo greitesnio atsakymo, bet leiskite dar kokią savaitėlę pagalvoti. Ar kandidatuosiu, ar ne, pasakysiu artimiausią savaitę“.

REKLAMA

61-erių metų A. Poviliūnas LTOK prezidento pareigas eina nuo pat organizacijos atkūrimo pradžios - 1988 metų gruodžio 11 dienos.

Nuspręsta, kad LTOK Generalinės asamblėjos atsakaitų ir rinkimų sesijos vyks spalio 12 dieną Vilniuje, „Karolinos“ viešbučio konferencijų centre.

Kol kas tarp kandidatų į LTOK prezidento postą minimi dukart olimpinis čempionas disko metikas Virgilijus Alekna ir Sidnėjaus olimpinė čempionė šaulė Daina Gudzinevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų