REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kaip ir visa komanda, Kauno „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas pirmose Lietuvos Supertaurės rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytu“ pademonstravo kiek netikėtai gerą formą. Krepšininkas pelnė 13 taškų, atkovojo 6 kamuolius ir svariai prisidėjo prie solidžios žalgiriečių pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai - pirmosios rungtynės šį sezoną, buvo daug broko, vis dėlto per treniruotes dažnai nežaidžiame penki prieš penkis. Puikus nusiteikimas ir gynyba davė mums gerą impulsą puolime. Laimėjome nemažu skirtumu. Aišku, jis galėjo būti dar didesnis. Treneris nebuvo tuo patenkintas, tad yra daug taisytinų dalykų. Fanai buvo nuostabūs. Visuomet palaikė, čia daug neprisakysi. Jie tai žino, ir mes tai žinome“, - spaudos konferencijoje kalbėjo P.Jankūnas.

REKLAMA

- Ar turėdami po krepšiu du brolius, tvirčiau jaučiatės baudos aikštelėje?

- Žinoma, jie yra vieni geriausių žaidėjų Europoje. Prisijungus Robertui, manau, bus dar geriau.

- Ar ruošėtės rungtynėms?

- Ne. Neverta analizuoti žaidimo, nes tai - dvi naujos komandos. Ėmėme ir žaidėme.

- Sunkios vasaros lyg nebūtų buvę?

- Žinote, dabar ji nesijaus. Žaidėme su „Lietuvos rytu“ turėdami vasaros bagažą. Viskas turėtų jaustis po 2-3 mėnesių, bet stengsimės, kad tai žaidimui atsilieptų kuo mažiau.

- Kaip vertinate Supertaurės idėją?

- Manau, kad Supertaurė - sveikintinas dalykas. Pastaraisiais metais sezono metu retai žaidžiame su vilniečiais. Smagu žaisti su geromis komandomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų