REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Tu buvai naktinio klubo karalius! Ryškus, dėmesį traukiantis, keli kokteiliai – ir dailiausia vakarėlio princesė jau Tavo namuose. Išaušo rytas, Tu peržvelgei žaibiškos pažinties pasekmes ir dar kartą susimąstei lėtai maišydamas šaukšteliu kavą: „O kas ta mergina?“ Kodėl ji sutiko su Tavimi pereiti prie intymiosios pažinties dalies peršokdama visą pasimatymų-gėlių-dovanų etapą?

REKLAMA
REKLAMA

Amerikos psichologai susidomėjo ką tik susitikusių vyrų ir moterų perėjimu prie artimesnės pažinties. Kad procesas būtų visiškai aiškus, buvo atlikti du tyrimai. Pirmajame dalyvavo 850 suaugusių piliečių, atsakiusių į internetinės apklausos klausimus. Dalyvių klausė, ką jie mano apie tokią sąvoką kaip moteriška „garbė“, ar galėtų per akimirką ryžtis seksui be įsipareigojimų. Vyrų dar paklausė, kaip dažnai jie naudoja agresyvias strategijas gundydami seksui vienai nakčiai. Moterų – kiek joms tokioje situacijoje patinka atkaklus ir primygtinis spaudimas.

REKLAMA

Po apklausos paaiškėjo, kad vyrai, kuriems patinka pasilepinti atsitiktiniu seksu, greičiau pasirinks ypač agresyvias „merginimo“ strategijas. O moterys, kurios yra pasirengusios greitai iš klubo teleportuotis į lovą, panašu, kad būtent tokių agresyviųjų ir ieško.

Bet ir tai dar ne viskas! Abi šias žmonių kategorijas sieja dar vienas bendras dalykas – visiška nepagarba moterims. Na, dėl vyrų kaip ir viskas aišku, bet štai moterys mokslininkus nustebino. Pažinties dieną seksui pasiruošusios būna tos, kurios nekenčia savo lyties atstovių ir gyvena pagal principą: visos kitos – vištos, o aš – deivė!

REKLAMA
REKLAMA

„Agresyvi merginimo strategija – tai tarpusavio identifikacijos forma vyrams, kurie visiškai nevertina moterų, ir moterims, kurios niekina visas kitas silpnosios lyties atstoves“, – praneša Kanzaso universiteto mokslininkai.

Taigi, žinok: galbūt dabar ji čia ir dabar yra su Tavimi ne tik dėl to, kad esi be proto patrauklus ir važinėji afigienu automobiliu. Ši aštrianagė plėšrūnė iškvietė Tave į dvikovą: kurio iš judviejų egoizmas didesnis. Tai kas laimės?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų