REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Šią savaitę Lietuvos futbolo federaciją sukrėtęs skandalas dėl teismo sprendimu nušalinto Lietuvos futbolo federacijos prezidento Juliaus Kvedaro sukėlė didžiulį visuomenės ir, savaime suprantama, žiniasklaidos susidomėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kuriuose viešose diskusijose, žiniasklaidos priemonėse, yra bandoma mane susieti su šiais įvykiais ir keliamos versijos neva aš, Liutauras Varanavičius, siekiu Lietuvos futbolo federacijos prezidento posto.

REKLAMA

Norėdamas užbaigti šias nieko nepagrįstas diskusijas ir svarstymus, viešai pareiškiu:

1. Savo poziciją dėl vadovavimo Lietuvos futbolo federacijai aš pareiškiau dar šių metų pavasarį pasitraukdamas iš kovos dėl LFF prezidento posto ir jos nekeisiu.

2. Manau, kad šios savaitės įvykiai rodo, jog atėjo laikas šaukti naujus LFF vadovybės (tiek LFF prezidento, tiek LFF Vykdomojo komiteto) rinkimus, todėl nuoširdžiai linkiu futbolo bendruomenei ryžto ir stiprybės siekiant demokratiškų rinkimų bei vienybės skiriant naujus vadovus, kurie norėtų ir galėtų dirbti Lietuvos futbolui.

REKLAMA
REKLAMA

Tikiuosi, kad ši mano išreikšta pozicija bus pateikta be iškraipymų ir niekuo nepagrįstos versijos dėl mano „ketinimų“ šiuo pareiškimu baigsis".

TAIP PAT SKAITYKITE:

LFF: J. Kvedaras nušalinimas nuo vadovo pareigų neturės įtakos federacijos veiklai

Teismo sprendimo ignoravimas J. Kvedarui gali prišaukti baudžiamąją atsakomybę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų