REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Alfa Romeo“ atidėjo sugrįžimo į Jungtinių Amerikos Valstijų rinką datą. Apie tai šią savaitę pranešę automobilių industrijos aktualijoms dedikuojamas leidinys „Automotive News“. Užsimenama, kad pirmieji „Alfa Romeo“ automobiliai JAV rinką bandys sužavėti anksčiausiai kitų metų antroje pusėje. Tokio italų sprendimo priežastis – dar nėra šio gamintojo modelių, kurie būtų patrauklūs potencialiems Amerikos pirkėjams.

REKLAMA
REKLAMA

Šis italų apsisprendimas visai logiškas – „Alfa Romeo 4C“ pasirodys anksčiausiai kitų metų pradžioje, tačiau dar nėra jokio aiškumo, kad šis automobilis būtų prieinamas Amerikos pirkėjams. Būsimo „Alfa Romeo“ miesto visureigio debiutas įvyks, panašu, ne anksčiau kaip 2014 metais. Na o dėl modelio „Giulia“ gamybos starto datos koncernas dar išvis nėra apsisprendęs. Jei tikėti neoficialia informacija, „Giulia“ pasirodys irgi tik 2014 metais.

Daugiau aiškumo turėtų atsirasti spalio 30 dieną – tuomet „Fiat“ vadas Sergio Marchionne praneš kompanijos modelių pasirodymo JAV rinkoje datas, o taip pat papasakos apie kitus kompanijos planus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų