REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Skandalingasis atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas trečiadienio rytą surengė spaudos konferenciją, kurios metu supažindino žiniasklaidos atstovus su savo grupės dvidešimtmečio turo naujienomis.

Skandalingasis atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas trečiadienio rytą surengė spaudos konferenciją, kurios metu supažindino žiniasklaidos atstovus su savo grupės dvidešimtmečio turo naujienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Už mano nugaros dabar turėtų sėdėti ne viena dešimtis žmonių, kurie yra didžiausi savo srities specialistai. Mes grosime didžėjų plokštelės iki gyvo bendo, į kurį pakviesti garsūs muzikantai. Gitara gros Rainys (Romas Rainys – aut. past.), kuris grojo „Katedroje“, „Foje“. Į patį turą yra investuota daugiau nei milijonas litų. Su vizualizacijomis, kurios užims 380 kvadratinių metrų, dirbs trys kompanijos, koncertuose bus hologramos, kurios kainuos 250 tūkstančių“, – pasakojo E. Dragūnas. Atlikėjas, pirmasis Lietuvoje panaudosiantis hologramas savo pasirodymuose, atskleidė, kad žiūrovų laukia nepamirštamas renginys: „Vienas metras holograminės plėvelės kainuos 2 tūkstančius litų. Gal po 20 metų mes iš to juoksimės, bet šiuo metu labai laukiame. Jūs pamatysite, kaip viskas atrodys. Aš žadu padainuoti su savimi ir pašokti. Vietoj tradicinių šokėjų aš dalyvausiu pats su savimi“, – juokdamasis kalbėjo vienas populiariausių Lietuvos dainininkų.

REKLAMA

Pirmieji grupės „Sel“ koncertai įvyks Dubline, vėliau grupė koncertuos Londone, kur bilietai jau yra beveik išpirkti. „Šią minutę yra parduota daugiau nei 14 tūkstančių bilietų. Svarbiausias turo akcentas – mano gimtasis miestas Vilnius. Jį sunkiausia parklupdyti ant kelių“, – pasakojo „Sel“ lyderis ir pridūrė, kad visuomet skaičiuoja dienas iki koncerto.

E. Dragūnas ragino Utenos ir Alytaus gyventojų nepraleisti „Sel“ koncertų, mat atsižvelgiant į miesto gyventojų materialinę padėtį, bilietai yra pardavinėjami mažesne kaina nei didžiuosiuose miestuose: „Raginčiau šių miestų gyventojus, mano akimis, gyvenančius liūdnai, ateiti. Kainos yra mažesnės, kad visi norintys galėtų ateiti, atsivesti merginą, pavaišinti kokteiliu ir gerai praleisti laiką.“

REKLAMA
REKLAMA

„Sel“ grupės planai – išleisti naują albumą, kuriame būtų sudėtos geriausios dvidešimtmečio dainos. „Norėčiau šį albumą taip pat padaryti labdaringą“, – pasakojo Selas. Vyras taip pat atskleidė, kad rytoj ar poryt turėtų pasirodyti naujas radijo singlas „Neduok man jokio šanso“, įrašytas kartu su repere Kamila.

Kitų metų dainininko planuose – didžiausias koncertas Lietuvos istorijoje, kurį atlikėjas norėtų surengti Vingio parke: "Gal, pavyzdžiui, pasistatysiu Gedimino pilį ir į pasirodymą atjosiu apsižergęs karvę", - šaipydamasis iš neseniai koncertavusios Lady Gagos kalbėjo Sel'as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, ar turas atsipirks, E. Dragūnas ėmė vardinti, kiek išlaidų atsieina suorganizuoti tokį koncertą: „Už kiekvieną dalyką atsakingi profesionalai, o pas mus šalyje jų yra vienetai, kas gali tą daryti. Visą gyvenimą pats sakiau ir įsitikinau, kad mano tikslas gyvenime nėra siekti pinigų. Taip, paskaičiuota, kad viskas atsipirks drigubai, keturgubai, tačiau apie tai negalvoju, pirmas dalykas yra šou, pasirodymas, muzika, emocijos.“

Praėjusiais metais Sel'o pasirodymas M.A.M.A. apdovanojimuose buvo išties skandalingas. E. Dragūnas tiesioginiame eteryje pažėrė visą „puokštę“ rusiškų keiksmažodžių. Paklausus, ar šiais metais žada dalyvauti šiose apdovanojimuose, žurnalistai sulaukė kiek migloto atsakymo: „Pagrindinis dalykas, ką aš bandau pasakyti savo kolegoms, šiandiena aš neveltui darau tokio dydžio koncertus. Reikia save gerbti ir mylėti, už kiekvieną pasirodymą turi būti atlygintą ir turi būti mokama. Nuo to gyvenimas tik geresnis būna.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų