REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė buvusiems bendražygiams socialdemokratams vis dėlto „pakišo kiaulę“ – pačios įkurtą Demokratinę darbo ir vienybės partiją (DDVP) į parlamento rinkimus vedanti milijonierė Seimo nario mandato apsisprendė siekti Kaišiadorių-Elektrėnų rinkimų apygardoje. Joje K. Brazauskienė susikaus su ne kartą šiame krašte nugalėjusiu įtakingu Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) atstovu, buvusiu artimu A. M. Brazausko bičiuliu, taip pat milijonieriumi Broniumi Bradausku, rašo „Lietuvos žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią vasarą LSDP palikusi ir šį rudenį DDVP subūrusi K. Brazauskienė jau anksčiau buvo užsiminusi apie galimą kandidatavimą savo vyro jaunystės mieste Kaišiadoryse, tačiau tokių jos kalbų niekas rimtai nevertino.

REKLAMA

„Kandidatus kelsime visose vienmandatėse apygardose“, – antradienį patikino DDVP lyderė. Ji teigė siūliusi B. Bradauskui lažybas, bet šis atsisakęs.

„Manau, kad mūsų debatai ir susitikimai bus korektiški“, – vylėsi buvusi socialdemokratė.

„Jei nori, tegul eina“, – į K. Brazauskienės sprendimą ramiai reagavo B. Bradauskas.

Prezidento našlė, vasario mėnesį vienbalsiai išrinkta naujos politinės jėgos – Demokratinės darbo ir vienybės partijos – pirmininke, skelbėsi, kad tai bus labiau centro partija. Partijos pavadinimą esą nulėmė Prezidento A. Brazausko įtaka – jis buvo įkūręs Demokratinę darbo partiją, be to, buvo tas žmogus, kuris suvienijo Lietuvą, tad abu šie dalykai ir yra naujosios politinės jėgos pavadinime, primena ELTA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų