REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ žaidėjas Cristiano Ronaldo per penkis  2012/2013 čempionato mačus pelnė keturis įvarčius,tačiau jie didelio pasitenkinimo jam neatnešė. Maža to, po paskutinio „La Liga“ turo  du įvarčius įmušęs C.Ronaldo pareiškė, kad jam liūdna Madride ir jos nori palikti ekipą, o „liūdesio priežastį “Real„ žino“.

REKLAMA
REKLAMA

Britų dienraštis„The Independent“ teigia, kad C.Ronaldo liūdesio priežastis yra neišgalvoti pykčiai su komandos draugais ar pavydas. bet per mažas žaidėjo atlyginimas, Futbolininkas, vilkėdamas „Real“ marškinėlius jau yra įmušęs 150 įvarčių, tačiau jo atlyginimas iki 2015  metų nekils. Būtent tais metais pasibaigs žaidėjo sutartis su „karališkuoju klubu“.

REKLAMA

Dabar C,Ronaldo per savaię uždirba 215 tūsktančių svarų sterlingų. Tačiau tai nėra didžiausias futbolininko uždarbis. Jis tik ketvirtas pagal dydį. Piniginės storiu portugalą lenkia kamerūnietis Samuelis Eto'o, anglas Wayne'as Rooney bei švedas Zlatanas Ibrahimovičius. „The Independent“ rašo, kad čia ir yra pagrindinė C.Ronaldo staiga atsiradusio liūdesio priežastis.

„Real“ klubas anksčiau buvo išplatinęs žinią, kad sės prie derybų stalo su žaidėjo agentais ir  bandys pratęsti kontraktą iki 2018 metų. Buvo teigiama, kad derybos tęsis beveik visus metus. Žinant, kad C.Ronaldo jau dabar pradėjo vaidinti liūdesį, galima spėti, jog abiems pusėms rasti  bendrų taškų bus tikrai sunku.

REKLAMA
REKLAMA

Brangiausiai apmokami futbolininkai.

Samuelis Eto'o, Mahačkalos „Anži“  330  tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

Wayene'as Rooney, „Manchester United“, 250,000.

Zlatanas Ibrahimovičius, „Paris Saint - Germain“, 240,000.

Cristiano  Ronaldo,  Madrido „Real“, 215,000.

Yaya Touré, Manchester City", 200,000.

Robinas van Persie „Manchester United“, 200,000.

Sergio  Aguero, „Manchester City“, 200,000.

Lionelis Messi, „Barcelona“, 180,000.

Fernando Torresas, Londono „Chelsea“, 175,000.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų