REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį įvyksiantis Anglijos „Premier“ lygos mačas tarp „Manchester United“ ir „Southampton“ ekipų taps ypatingu - jis bus 1000-asis Serui Alexui Fergusonui treniruojant „raudonuosius velnius“.

REKLAMA
REKLAMA

Škotas prie „Manchester United“ vairo stojo 1986 m. ir nuo tada su komanda laimėjo 598 rungtynes, 233 kartus sužaidė lygiosiomis, dar 168-uose mačuose buvo užfiksuoti pralaimėjimai.

REKLAMA

Kalbėdamas su „Daily Mail“ žurnalistais strategas neslėpė džiaugsmo dirbant su aukščiausios klasės žaidėjais: „Man teko garbė ir malonumas dirbti su krūva nuostabių ir talentingų žaidėjų“.

„Nieko nėra geriau, kaip ryte atvykti į treniruočių bazę ir išlipus iš automobilio su jais bei savo personalu pradėti dar vieną treniruotę“.

„Kiekvienas treneris džiaugiasi prisiminęs laikus, kai treniravo vieną stiprią komandą. Aš turėjau garbės dirbti su penkiomis ar šešiomis“, - sakė A.Fergusonas.

Per 26 metus Mančesterio klube praleistus metus A.Fergusonas 12 kartų laimėjo Anglijos „Premier“ lygą, 5 FA taures, keturias Lygos taures, dvi UEFA Čempionų lygos taures bei krūvą kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų