REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą tęsis 2013 metų Europos čempionato Slovėnijoje atrankos kovos. Lemiamą žingsnį turnyre gali žengti keturios vyrų krepšinio rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA

Jau po šiandienos rungtynių bilietus į kitų metų Senojo žemyno pirmenybes anksčiau laiko gali iškovoti Juodkalnijos, Kroatijos, Ukrainos ir Italijos nacionalinės komandos. Visos šios rinktinės, išskyrus Ukrainą, dar nepatyrė pralaimėjimų.

REKLAMA

Minėtų šalių krepšininkai keliaus į Slovėniją pergalių atveju. A grupėje Juodkalnija namuose susitiks su Serbija, bet palankiai susiklosčius aplinkybėms, net ir pralaimėjimų likusiuose atrankos mačuose atveju juodkalniečiai pateks į Europos čempionatą.

C grupėje pirmaujančios Kroatijos ir Ukrainos rinktinės pergalių prieš atitinkamai Kiprą ir Austriją atveju atitrūktų nebepavejamai nuo kitų varžovų. Jiems beliktų kautis tik dėl trečios vietos, kuri dar taip pat suteiktų šansų kautis dėl vietos Senojo žemyno pirmenybėse.

REKLAMA
REKLAMA

F grupėje italai galėtų būti ramūs dėl savo ateities nugalėję čekus.

Visų grupių turnyrines lenteles galite rasti ČIA.

Primename, kad į Europos čempionatą pateks po dvi geriausias grupių rinktines bei keturios daugiausiai pergalių iškovojusios trečiąsias vietas užėmusios ekipos.

Įdomiausi vakaro susitikimai:




















Juodkalnija (6/0) - Serbija (4/2)

Estija (4/2) - Izraelis (3/3)

Bulgarija (2/3) - Azerbaidžanas (3/2)

Bosnija ir Hercegovina (3/2) - Olandija (2/3)

Italija (5/0) - Čekija (4/1)


 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų