REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Lietuvos „A lygoje“ sužaistos dvi 27-ojo turo rungtynės.

Atkaklioje lygos autsaiderių dvikovoje Tauragėje vietos „Tauras“ tik paskutinėmis mačo akimirkomis išsigelbėjo nuo pralaimėjimo Klaipėdos „Atlantui“.

REKLAMA
REKLAMA

Uostamiesčio futbolininkai į priekį po Maliko Nidiaye įvarčio išsiveržė vos 5-ąją minutę ir pirmavo praktiškai visas rungtynes, tačiau 90 minutę pergalę svečiams „iš panosės nušvilpė“ Tauragės ekipos vienas lyderių Vladas Petkevičius. Saugo tikslus šūvis aikštės šeimininkams į savo sąskaitą leido įsirašyti tašką ir, kas svarbiausia, neleisti turnyrinėje lentelėje priartėti „Atlantui“, kuris nuo „Tauro“ atsilieka tik 3 taškais.

REKLAMA

„Tauras“ 1-1 „Atlantas“






  • 5' [0-1] M.Nidiaye





  • 90 [1-1] V.Petkevičius


Apmaudų pralaimėjimą patyrė savų progų neišnaudoję Šiaulių „Šiaulių“ futbolininkai.

Namuose Gargždų „Bangą“ priėmę šiauliečiai turėjo ne vieną progą pasižymėti, tačiau mačo pabaigoje, 84 minutę aikštės šeimininkus „nubaudė“  „Bangos“ žvaigžde pastaruoju metu tampantis gruzinas George Alaverdašvili. Puolėjas, atstovaudamas „Bangai“, pelnė jau penktą įvartį per 7 rungtynes „A lygoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiauliečiai per likusį laiką dar bandė visomis pajėgomis atakuoti, tačiau Santiago Cessaneli šūvis pataikė į skersinį, o laiką vilkinę gargždiškiai sugebėjo apsiginti. „Bangai“ tai buvo jau aštuntos nepralaimėtos rungtynės iš eilės.

„Šiauliai“ 0-1 „Banga“


  • 84' [0 - 1] G. Alaverdašvili






 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų