REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Audriaus Bareišio straipsnis „Žiaurumo pamokos“. Prasidėjo nauji mokslo metai, o problemos liko tos pačios. Smurtas mokyklose – dažnai itin slepiama problema, kol tampa nebeįmanoma išvengti viešumo. Kaip sutramdyti mokymosi įstaigoje konfliktuojančius paauglius?

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet vos per pusmetį vienas lietuvis lenkiškoms prekėms išleido 1095 litus, o bendra Lenkijos eksporto į Lietuvą vertė viršijo 3,45 mlrd. litų. Kaip Lietuva atrodo Lenkijos eksporto į Lietuvą žemėlapyje, „Balsas.lt savaitė“ paklausė Lenkijos ambasados Prekybos ir investicijų rėmimo skyriaus vadovo, ministro patarėjo Henryko Szymanskio. Pokalbis su juo – rubrikos „Savaitės interviu“ straipsnyje „Lenkija maitina ir rengia Lietuvą“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Po visagalių kaukėmis – palūžusios sielos“. Prieštaringai vertinamos Vilniaus verslo grupės bosų savižudybę gaubia mįslės. Milžiniškus pinigus, reputaciją, sveikatą, protą, o galiausiai dvi gyvybes pasiglemžęs abejotinas verslas, ne ką mažiau abejonių keliantis meilės ryšys su buvusio Seimo nario žmona ir vienos mistiškiausių mirties bylų Lietuvos kriminalinėje istorijoje. Taip trumpai galima apibūdinti sostinėje veikiančios ir skandalingai pagarsėjusios „Status“ finansinės pramoninės grupės savininkų, įbrolių Vlado ir Alvydo Bieliauskų likimus. Oficialiai teigiama, kad abiejų vyrų mirties priežastis – savižudybė, tačiau ar galima atmesti, kad tai galėjo būti kieno nors meistriškai surežisuotas verslininkų pasitraukimo iš gyvenimo scenarijus?

REKLAMA
REKLAMA

„Automanijos“ rubrikoje – labai amerikietiškas „Camaro“.„Autocar“ žurnalistai išbandė galingiausią „Camaro“ kupė versiją ZL1. Išvada – amerikietiškas automobilis žaviai važiuoja vingiuotais keliais. Susipažinkite su juo iš arčiau.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 

Balsas.lt savaitė viršelis (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų