REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Majamio „Heat“ klubas antrus metus iš eilės triumfuos Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate. Taip nusprendė dauguma „Sports Illustrated“ žurnalisto apklausoje dalyvavusių 20 stipriausios krepšinio lygos trenerių ir vadovų.

REKLAMA
REKLAMA

Šešiolika iš dvidešimties apklaustųjų teigė, kad „Heat“ užims pirmąją vietą. Likusias keturias pirmąsias vietas po dvi pasidalijo Los Andželo „Lakers“ ir Oklahomos „Thunder“. Tiesa, „Lakers“ sulaukė daugiau antrosios vietos balsų, todėl aplenkė „Thunder“.

REKLAMA

Pagrindinis pasirinkusiųjų „Heat“ argumentas - atsipalaidavimas „Heat“ ir, žinoma, LeBrono Jameso stovykloje. NBA žvaigždė turėtų rungtyniauti kiek labiau atvėsęs ir susitelkęs ateities pergalėms.

Kas pasirinko „Lakers“, be jokios abejonės įvardijo klubo naujokus - Steve'ą Nashą bei Dwightą Howardą. Jei jiems pavyks išvengti rimtesnių traumų, Los Andželo traukinys bus itin sunkiai sustabdomas. Tiesa, spėjama, kad „Lakers“ prireiks bent sezono susižaisti.

REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu likę ir tokių, kurie nenuvertina „Thunder“. Prognozuojama, kad Oklahomos ekipa su „Lakers“ susitiks būtent Vakarų konferencijos finale, o pagrindinį „Lakers“ ginklą - Pau Gasolį bei Dwightą Howardą - turėtų sustabdyti Oklahomos aukštaūgiai Kendrickas Perkinsas ir Serge'as Ibaka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų