REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vos prieš porą savaičių rašėme apie prancūzų automobilių gamintojo „Citroen“ ruošiamą DS3 kabrioletą, svarstydami apie tai, kad stilingas atviras modelis labai tiktų prie dabartinės gamos, o šiandien, rugpjūčio 31 d. pagaliau buvo išplatintos ir oficialios nuotraukos su trumpu modelio aprašymu. Kaip ir buvo prognozuojama DS3 pagrindu sukonstruotas kabrioletas, tiesa sakant, visiškai atviras automobilis – jis turi standartinio hečbeko duris ir stogo sijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Citroen“ inžinieriai ėmėsi kompaktiškų modelių gretose vis labiau populiarėjančio sprendimo, kuomet nuo bagažinės durų išskleidžiamas medžiaginis stogas. DS3 atveju jis turi ne tik galinį stiklą, bet ir nedidelį stilingą oro aptaką. Didžiąją dalį buvusio kieto stogo užimantis dangalas valdomas elektros variklių, o jo padėtis keičiama važiuojant ne didesniu kaip 120 km/h greičiu.

REKLAMA

Oficialios informacijos apie stogo konstrukciją ir techninės modelio charakteristikos kol kas nėra, tačiau sprendžiant iš nuotraukų, bus siūlomos įvairūs specialaus audeklo stogo spalvų ir stilių variantai, įskaitant vieną, kuriame panaudota „Citroen DS“ monograma. Taip pat galima pastebėti kitokius „Cabrio“ modelio galinius žibintus su šviesos diodais.

Kitaip atrodys ir atviro prancūziškojo modelio interjeras, kuriam bus panaudotos naujos apdailos detalės, kitokios tekstūros ir naujos spalvos nei standartiniame DS3. Pasaulinis kabrioleto debiutas įvyks Paryžiaus automobilių parodoje rugsėjo pabaigoje, o pardavimai Europoje prasidės 2013 m.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų