REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečią savaitę iš eilės „Žvaigždžių duetuose“ pirmauja aktorė Inga Jankauskaitė ir Česlovas Gabalis. Komisija, kurioje dirbo operos solistas Vytautas Juozapaitis, režisierė Galina Dauguvietytė, dirigentas Donatas Katkus ir kompozitorius Alvydas Jegelevičius, daugiausia balų skyrė būtent šiai porai.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau žiūrovams labiausiai patiko Renatos Ražanauskienės ir Deivio duetas, už jį sulauktas 1701 skambutis. Todėl antrą - ketvirtą vietą su kitomis dalijusis pora po žiūrovų balsavimo užėmė tvirtą antrą vietą.

REKLAMA

Nuolatiniai lyderiai Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas šįkart liko treti.

Neblogai sekėsi ir naujajam Donaldos ir Mečislovo Subelio – Tigro duetui. Tiesa, šou naujokus komisija vertino šiek tiek geriau negu žiūrovai, jų galutinė vieta buvo penktoji.

Labiausiai pasistengti kitą šeštadienį teks Sandrai Chlevickaitei ir Gyčiui Paškevičiui. Sudainavęs savo premjerinę dainą, šis duetas liko paskutinis. Po komisijos vertinimų Sandra ir Gytis su kitomis poromis dalinosi aštuntą - dešimtą vietas, bet iš žiūrovų gavę vos 672 balsus, smuktelėjo į paskutinę turnyrinės lentelės vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų