REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Belgų tenisininkė Kim Clijsters šių metų gegužės pabaigoje pareiškė, kad po „US Open“ turnyro baigs savo profesionalią teniso karjerą. Ta diena išaušo. Trečiadienį ji antrame JAV vykstančio Didžiojo kirčio rate 6:7, 6:7 pralaimėjo 18 metų britei Laurai Robson, praneša „Associated Press“.

REKLAMA
REKLAMA

29 metų keturiskart Didžiojo kirčio turnyro nugalėtoja pabrėžė, kad žaidė gerai, tačiau jai neužteko jėgų sėkmingai užbaigti dvikovą. Anot jos, Atvirosios JAV pirmenybės – puikus turnyras karjerai pabaigti, tačiau pasitraukti iš jo tenisininkė vylėsi daug vėliau.

REKLAMA

Belgė taip pat ketina žaisti dvejetų varžybose poroje su tėvynaine Kirsten Flipkens.

„Tai buvo nepaprasta kelionė, pilna svajonių, kurios dėka teniso man išsipildė, - kalbėjo K. Clijsters. – Būdama mergaitė dovanų po Kalėdų eglute gavau teniso raketę, Steffi Graf ir Monicos Seleš aprangos kopijas. Buvau labai susijaudinus.  Kai tiek metų esi moterų teniso elite – nesusimąstai apie tai. Tai kaip važiavimas autopilotu. Dabar pradėsiu tai kitaip vertinti.“

Kim Clijsters (nuotr. SCANPIX)Kim Clijsters (nuotr. SCANPIX)

2007 metais belgų tenisininkė buvo pasitraukusi iš didžiojo sporto dėl motinystės atostogų, tačiau po dvejų metų grįžo. K. Clijsters triskart laimėjo „US Open“ – 2005, 2009 ir 2010 metais, o 2011 metais tapo Atvirojo Australijos čempionato nugalėtoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų