REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija LG Electronics papildė savo mobilių įrenginių asortimentą nauju produktu – Optimus L9, kuris veikia operacinės sistemos Android 4.0 Ice Cream Sandwich pagrindu, praneša gamintojas.

REKLAMA
REKLAMA

Išmanusis telefonas yra jau tradiciniu tapusiu monobloko formato, aparatinės platformos pagrindą sudaro dviejų branduolių 1.0 GHz procesorius, įdiegtas 4,7“ įstrižainės sensorinis ekranas su IPS matrica (deja, apie ekrano raiška nieko nepranešama).

REKLAMA

LG Optimus L9 taip pat gavo bevielius adapterius Wi-Fi ir Bluetooth, nugarinėje dalyje įdiegta 5 MP raiškos kamera su auto fokusavimo galimybe, tuo tarpu priekyje bus galima rasti 0,3 MP raiškos kamerą, skirtą vaizdo skambučiams. Niekur nedingo GPS imtuvas, akselerometras, priartėjimo ir apšvietimo davikliai. Operatyvios atminties kiekis siekia 1 GB, tuo tarpu integruoto duomenų kaupiklio talpa – 4 GB.

Išmaniojo telefono matmenys sudaro 131,9 x 68,2 x 9,1 mm, svoris – 125 gramai. LG naujokas palaiko tokius mobiliojo ryšio standartus, kaip GSM 850/900/1800/1900 MHz ir UMTS 900/2100 MHz. Už maitinimą yra atsakinga 2150 mAh talpos baterija. Deja informacijos apie orientacinę LG Optimus L9 kaina gamintojas nieko nešneka.

K. Pušalotas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų