REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos tinklinio federacija praneša, kad 43 metų šalies moterų rinktinės treneris Sergejus Ovčinikovas atėmė sau gyvybę. Specialistas buvo treniruočių stovykloje Kroatijoje su savo treniruojamu Maskvos „Dinamo“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Rusijos moterų tinklinio strategas Vladimiras Kuziutkinas teigė, kad veikiausiai jo kolegą tokio žingsnio link pastūmėjo prasti rezultatai Londono olimpinėse žaidynėse. „Kvailystė, žinoma, didelė. Užjaučiu. Jis buvo mano draugas ir kolega. Nežinau, kodėl jis su tuo negalėjo susitaikyti“, – sakė jis.

REKLAMA

S. Ovčinikovas Rusijos moterų tinklinio rinktinės trenerio poste V. Kuziutkiną pakeitė 2011 metų spalį. Jam vadovaujant rusų tinklininkės Londono olimpiniame turnyre pasiekė ketvirtfinalį ir ten nusileido būsimoms čempionėms brazilėms.

Vyrų olimpinės tinklinio rinktinės treneris Vladimiras Alekno patvirtino, kad S. Ovčinikovas itin išgyveno dėl prasto rezultato Londone. „Jis viską priėmė labai asmeniškai, - pasakojo ji. – Mačiau, ką jam teko patirti ir koks jis buvo nusivylęs po pralaimėjimo. Jis daug nekalbėjo. Net po pergalių jis vis galvodavo apie kažką ir daug rūkė.“

Su Rusijos studentų tinklinio rinktine S. Ovčinikovas iškovojo 2011 metų universiados bronzos medalius. Jam vadovaujant Rusijos moterų rinktinė iškovojo kelialapį į olimpiadą – kvalifikacinėse varžybose užėmė pirmą vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų