REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diversinė analitikė Nelli Orlovskaja, kartu su veidų ekspertufenotipologijos autoriumi Marku Lučinu, per specialiai moterims organizuotą seminarą išdėstė paprastus receptus, kaip tapti laimingai su išrinktuoju vyru.

Diversinė analitikė Nelli Orlovskaja, kartu su veidų ekspertufenotipologijos autoriumi Marku Lučinu, per specialiai moterims organizuotą seminarą išdėstė paprastus receptus, kaip tapti laimingai su išrinktuoju vyru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ši moteris yra unikali asmenybė, studijavusi dizainą ir psichologiją, sukūrusi daugelį viešųjų ryšių ir konsultacinių projektų, turinti daug patirties sprendžiant socialinius, organizacinius ir techninius klausimus.

REKLAMA

N. Orlovskaja pasidalijo su lietuvaitėmis keliomis moteriškomis gudrybėmis, kurias panaudoti yra pakankamai paprasta ir jos duoda didelį efektą puoselėjant gerus santykius su vyru.

Pasak analitikės, geriausias dalykas, kurio reikia moteriai, – išmokti tylėti ir klausyti.

„MOTERIS PRIVALO NUTYLĖTI TEN, KUR REIKIA, IŠMOKTI UŽDUOTI KLAUSIMUS, IŠKLAUSYTI ATSAKYMUS BE KOMENTARŲ, KRITIKOS, O GAUTĄ INFORMACIJĄ ANALIZUOTI“, – pabrėžė N. Orlovskaja.

REKLAMA
REKLAMA

Analitikės nuomone, moterys daro didelę klaidą įsiveldamos į polemiką su vyrais, o laimi visada tas žmogus, kuris nutyli.

Jeigu moteris pavyduliauja ar kitaip supyksta ant vyro, jai reikėtų išeiti iš kovos lauko, užuot bereikalingai leptelėjus, dėl ko vėliau tektų gailėtis, nes būtent tokioje situacijoje moteris nevaldo emocijų, praranda kontrolę ir elgiasi neapgalvotai.

Dar vienas svarbus dalykas, kurį privalo žinoti kiekviena moteris – vyrai vadovaujasi grobuonio refleksais, todėl jiems, kaip medžiotojams, reikia suteikti galimybę jus medžioti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vyrui reikia kuo ilgiau neduoti saldainiuko, tuomet jam bus įdomu, nes jį suintriguosite. Juk katės, kai pagauna pelę, jos iškart nesuvalgo – iš pradžių žaidžia. Taip ir vyrai, jiems įdomu žaisti“, – paaiškino moteris.

N. Orlovskaja tikino, kad moteris taip pat turi duoti vyrui suprasti, kokį svarbų vaidmenį ji atlieka namuose. Ji turi sugalvoti sau ligą ir bent jau dvejas dienas per mėnesį „sirgti“ su knyga. Kai visi namų ruošos darbai sustos, tiek vyras, tiek vaikai supras, kaip svarbu jus saugoti ir kaip blogai, kai jums yra gerai, tuo tarpu jūs pailsėsite ir turėsite galimybe pasimėgauti namiškių dėmesiu.

REKLAMA

Taip pat specialistė ragino moteris neleisti vyrams pamiršti, kad būtent jos yra silpnoji lytis, todėl net ir paprasčiausiais klausimais būtina kreiptis į vyrą pagalbos, kad jis jaustųsi didvyriu, gynėju, globėju ir reikalingas moteriai, kad jaustųsi tikru vyru.

Net gi tuo atveju, jeigu maišas iš parduotuvės nėra sunkus, paprašykite vyro padėti jį nešti, situacijoje, kai net nenorite sėdėti, o vyras sėdi, paprašykite jo užleisti jums vietą, o nors ir galite pačios išsiaiškinti, kaip veikia kokia nors kompiuterinė programa, geriau pagalbos kreipkitės į vyrą, tegul jis jus pamoko“, – patarė ji.

REKLAMA

Apsimesti „blondine“ – geriausias būdas manipuliuoti vyru. Panaudodamos šį būdą, moterys pasiekia daug daugiau, negu savarankiškos tarnaitės, pratusios tempti visą naštą ant savo kupros. Vyrą labai lengva išlepinti – tam tereikia savaitės. O juos nuo to atpratinti reikia ne mėnesio, o daugelio metų.

Jeigu mylimo vyro akiratyje atsiranda varžovė, geriausia išeitis – mokytis iš jos. Būtina įžvelgti, ką kita moteris duoda vyrui, ko jam trūksta namuose. Galbūt grįžęs namo jis girdi vien priekaištus, o jauna bendradarbė nuolat giria jo vyriškumą, todėl jos kompanijoje jis jaučiasi daug geriau.

„Būdama gudresnė, lankstesnė moteris gali pasiekti daug daugiau. Jeigu santykiuose atsiranda monotonija, ji galiausiai pražudo santuoką. Tada privalu kurti intrigą, kad vėl taptumėte savo vyrui įdomiu grobiu. Tačiau negalima duoti pagrindo vyrui pavyduliauti, provokuoti vyro pavydą. Tai griežtai draudžiama!“ – mokė N. Orlovskaja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų