REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per skandalingąjį Las Vegase vykusį vakarėlį, po kurio išplito nuogo princo Hario nuotraukos, neišvengta ir narkotikų.

Per skandalingąjį Las Vegase vykusį vakarėlį, po kurio išplito nuogo princo Hario nuotraukos, neišvengta ir narkotikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia liudininkas įžymybių gyvenimą fiksuojančiam portalui RadarOnline.com, „kokainą vartojo kambaryje, kur buvo įamžintas išsinuoginęs princas.“

REKLAMA

„Tą vakarą princo Hario apartamentuose vyko beprotiški dalykai. Visi vartojo alkoholį, o kai kurie ir narkotikus“, – pasakojo žmogus, dalyvavęs audringame vakarėlyje. – Kai kurie besilinksminantys šniojo kokainą.“ Liudininkas paprašė išlikti nežinomu dėl skandalo mąsto.

Jau buvo teigiama, kad informacija, pasiekusi žiniasklaidą praėjus dviems dienoms po skandalo Las Vegase, tebuvo niekas, palyginti su tuo, kas iš tiesų vyko už uždarų durų. Šaltinis, matęs, kad kokainas buvo vartojamas vakarėlio metu, teigė, jog kai kurie svečiai į VIP apartamentus jau atvyko apsvaigę.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai kurie buvo prisivalgę grybų (haliucinogeninių grybų – red. past.), o kai kurie buvo šiek tiek apsirūkę „žolės“. Būtent dėl to nė vienas vaizdo įrašas nepasiekė spaudos, mat vakaro dalyviai nenorėjo būti susiję su nelegalia veikla“, – teigė liudininkas. Anonimas taip pat pasakojo, kad nematė, jog karališkosios šeimos narys būtų vartojęs narkotikus, bet negalėjo to garantuoti, mat teigė nebuvęs su juo viso vakarėlio metu.

Kitas šaltinis pasakojo portalui, kad Hario kvailiojimai buvo užfiksuoti video klipe, kuris buvo parodytas tik nedidelei grupei žmonių, mat asmuo, nufilmavęs princą, labai nervinosi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Viename vaizdo įraše užfiksuota, kur princas Haris linksminasi su nuogomis merginomis Las Vegaso viešbučio kambaryje“ , – sakė šaltinis, dalyvavęs visose linksmybėse.

Norint išsiaiškinti, kiek vertas vaizdo klipas, buvo atliktos slaptos vakarėlio dalyvių apklausos. „Jei minėtas įrašas pasieks spaudą, tai bus didžiausias visų laikų karališkasis skandalas“, – pasakojo vakarėlio dalyvis.

Catherine Middleton ir princas Haris (nuotr. SCANPIX)Catherine Middleton ir princas Haris (nuotr. SCANPIX)

Princas Harry su karine sraigtasparnio piloto uniforma (nuotr. SCANPIX)Princas Haris su karine sraigtasparnio piloto uniforma (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų