REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kolegų ir resurso PocketNow dėka turime galimybę pasigrožėti kol kas dar neanonsuotu nauju produktu, kurį ruošią japonų kompanija Sony. Būsimas produktas vadinsis Sony VAIO Duo 11 ir jis priklausys vis populiarėjančiai planšetinių kompiuterių – transformerių kategorijai, t.y. „lengvu rankos judesiu“ geba pavirsti nešiojamo kompiuterio analogu.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi jokių techninių charakteristikų apie Sony VAIO Duo 11 nebuvo pateikta, mums teks imtis daugumos šios rinkos ekspertų mėgstamu darbu, o būtent – būrimu iš kavos tirščių, žiūrint į fotografijas. Taigi visai tikėtina, jog būsimas planšetinis transformerius gaus 11“ įstrižainės sensorinį ekraną, o apie tai mums gali papasakoti produkto pavadinimas, taip pat klaviatūrą su pašvietimu, o komplekte, matyt, rasime specialų rašiklį.

REKLAMA

Kalbant apie Sony VAIO Duo 11 programinę platformą, šis hibridinis planšetinis kompiuteris, tikėtina, gaus operacinę sistemą Windows 8 Pro, o ne ARM architektūros sprendimams skirtą Windows RT, o apie tai galima spręsti bent iš pilnos Microsoft Office versijos. Savo ruožtu, tai leidžia spėti, jog centrinį procesorių pagamins kompanija Intel, tuo tarpu prekyboje naujokas galės pasirodyti ne anksčiau, kaip spalio 26 d., kuomet oficialiai debiutuos Windows 8.

K. Pushalotas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų